loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 8989

امسال هم مثل هرسال، حسين توكلي، مردي كه به آقاي كنكور مشهور است، براي بهتر برگزار شدن كنكور و اين‌كه داوطلبان با كمترين دردسر آن را پشت سر بگذارند توصيه‌هايي دارد كه بيشتر شبيه توصيه‌هاي ايمني است.

او مي‌گويد داوطلبان در ساعت مقرر بايد با در دست داشتن پرينت كارت شركت در آزمون كه توسط داوطلب امضا و اثر انگشت وي در آن منعكس شد، در حوزه امتحاني حاضر باشند، در حالي كه اصل كارت ملي يا شناسنامه عكس‌دار، چند مداد سياه نرم پررنگ، پاك‌كن، مدادتراش و سنجاق نيز به همراه دارند.

او امسال نيز نسبت به آوردن وسايل اضافه به داوطلبان هشدار داده و از آنها مي‌خواهد از آوردن هرگونه كيف‌دستي، ساك، كتاب، جزوه، هر نوع يادداشت، ماشين‌حساب، تلفن‌همراه، پيجر، بي‌سيم و... خودداري كنند، چون در غير اين صورت فرد دارنده اين وسايل متخلف محسوب مي‌شود و بنا بر قانون رسيدگي به تخلفات آزمون سراسري با وي برخورد خواهد شد.

پس مسلما رعايت اين موارد مي‌تواند از بروز تنش و ناراحتي در جلسه كه موجب پايين آمدن راندمان ذهني داوطلب مي‌شود جلوگيري‌كند.

آخرين آماده‌سازي‌ها

تا برگزاري اولين روز كنكور هنوز سه روز فرصت باقي‌مانده؛ همان سه روزي كه مي‌تواند در جمع‌بندي آموخته‌هاي داوطلبان نقش موثري داشته باشد بنابراين داوطلبان علاقه‌مند به كسب بهترين نتيجه مي‌توانند با انجام برخي كارها و رعايت برخي توصيه‌ها به تقويت قواي علمي‌شان كمك كنند.

تاكيد كارشناسان سازمان سنجش بر اين است كه داوطلبان بايد در فرصت‌ باقيمانده به مرور مطالب بپردازند و در خانه دست به خودآزمايي بزنند.

آنها مي‌توانند دفترچه سوالات اختصاصي و عمومي سال‌هاي گذشته را تهيه و نسبت به پاسخگويي آن اقدام كنند و در نهايت سوالاتي كه پاسخ نداده‌اند يا پاسخ آن اشتباه بوده را يادداشت كنند و بكوشند تا پاسخ صحيح را ياد بگيرند.

به گفته اين كارشناسان، داوطلبان با اجراي اين آزمون، اعتماد به نفسي فوق‌العاده به دست مي‌آورند، به طوري كه با آرامش كامل در جلسه آزمون حاضر خواهند شد.

تست‌زني؛ اين مهارت بزرگ

اعتماد به نفس، باور داشتن به خود و ايمان به اين‌كه به اندازه زحمت كشيده شده نتيجه خواهي گرفت، بهترين راه برخورد با كنكور است، به طوري كه در تاريخ كنكور همه آنهايي كه تمركز حواس داشته‌اند و از اضطراب پرهيز كرده‌اند، بهترين نتيجه را گرفته‌اند.

البته در اين ميان تسلط به درس و مهارت تست‌زني هم نقش مهمي دارد، به‌طوري كه عموم كارشناسان آموزشي، دو روش براي پاسخگويي به سوالات كنكور را توصيه مي‌كنند.

به گفته اين كارشناسان، در روش اول، داوطلب بايد تصور كند كه در دفترچه عمومي آزمون فقط 25 سوال زبان و ادبيات فارسي وجود دارد كه در ابتداي دفترچه عمومي درج شده است.

در واقع در اين روش، داوطلبان در ابتدا در مهلت معين براي پاسخگويي به سوالات درس زبان و ادبيات فارسي اقدام كنند، يعني متن سوال‌ها را با دقت بخوانند و از ميان چهار گزينه، صحيح‌ترين پاسخ را علامت بزنند.

در صورتي كه داوطلب پاسخ سوالي را نمي‌داند، مي‌تواند كنار آن سوال در دفترچه آزمون علامت بگذارد و سپس به سوال بعدي پاسخ دهد و پس از پايان 25 سوال زبان و ادبيات فارسي بلافاصله نسبت به پاسخگويي به سوالات ديگر درس‌ها به همين ترتيب اقدام كند.‌

با استفاده از اين شيوه داوطلب به اين جهت كه توانسته به درصد مناسبي از سوالات پاسخ دهد، از پاسخگويي‌اش احساس رضايت مي‌كند.

در واقع با اين روش، داوطلب از همان ابتدا به ورق زدن دفترچه نمي‌پردازد، چرا كه ممكن است با ورق زدن، تصادفا به سوالي برخورد كند كه پاسخ آن را نمي‌داند و از همان ابتدا دچار استرس شود.

اما در روش دوم، ممكن است داوطلبي علاقه‌مند باشد به سوالاتي پاسخ دهد كه بهتر آن را آموخته و آمادگي بيشتري براي پاسخگويي به سوالات آن درس دارد.

در اين صورت چنين داوطلبي بايد دقت كند كه پاسخ هريك از سوالات در پاسخنامه را در مقابل رديف شماره سوال مربوط درج كند، به طوري كه رديف‌ها را اشتباه نگيرد و وقتي به انتهاي پاسخنامه رسيد متوجه اشتباه خود نشود، زيرا ديگر در آن زمان فرصتي براي پاك كردن و دوباره علامت زدن نيست.

خوب بخوانيد، درست محاسبه كنيد

مهارت تست‌زني چيزي نيست كه از آسمان بر سر داوطلب نازل شود ، چون كسي مي‌تواند خوب تست بزند كه خوب بداند، خوب بخواند و خوب محاسبه كند.

براي همين است كه كارشناسان آموزشي هر سال به داوطلبان توصيه مي‌كنند متن هر پرسش را با دقت و تمركز كافي بخوانند تا مفهوم هرعبارت را دريافت كنند و سپس به عبارت بعدي بپردازند و بعد از آن با جمع‌بندي مفاهيم، پاسخ درست را انتخاب كنند.

به گفته آنها در اين روش به‌دليل دقت زياد به متن پرسش و انتخاب راه حل متناسب با محتواي پرسش، امكان پاسخگويي اشتباه كم مي‌شود.

پس شتاب و سرعت بي‌مورد در خواندن پرسش و پاسخ به آن را فراموش كنيد تا بخشي از امتيازات خود را حفظ كنيد.

اين در حالي است كه براي پاسخ به بخشي از پرسش‌ها بايد عمليات محاسباتي انجام شود. با توجه به كمبود فضاي محاسباتي در دفترچه پرسش‌ها، لازم است در اين روزها داوطلبان به گونه‌اي تمرين كنند تا نحوه استفاده از فضاي محدود را ياد بگيرند و مشكلات و عوارض ناشي از كمبود فضا كاهش يابد. در واقع نظم در نوشتن و جلوگيري از مخلوط شدن پاسخ‌هاي محاسباتي امكان اشتباه را كم مي‌كند.

تغذيه خوب همراه با آرامش

كنكور اتفاقي مهم در زندگي است، اما قطعا همه زندگي نيست. درست است كه شكست‌خورده‌هاي كنكور خودشان را شكست‌خورده‌هاي زندگي مي‌دانند، اما بايد باور كرد كه همه راه‌ها به دانشگاه ختم نمي‌شود و هيچ‌گاه راه ورود به دانشگاه و رشته دلخواه بسته نيست.

مهم اين است كه يك داوطلب نسبت به زحمت و مطالعه‌اش نتيجه بگيرد و بخشي از توان خود را قرباني استرس و اضطراب نكند، ضمن اين‌كه به سلامت جسمش اهميت بدهد و مطمئن باشد كه ذهن سالم قطعا در بدن سالم است.

پس، از حالا كه سه روز مهم تا برگزاري كنكور باقي است به اين توصيه‌هاي كارشناسان توجه كنيد و براي اين چند روز باقيمانده به دستورالعمل‌هاي آنها عمل كنيد. از همين امروز، ساعت خواب خود را تنظيم كنيد تا در روز امتحان با مشكل كم‌خوابي و خستگي مواجه نشويد.

هرگز از داروهاي خواب‌آور استفاده نكنيد، چون سيستم عصبي شما را ضعيف كرده و سرعت عمل و قدرت تمركزتان را كاهش مي‌دهد.

اگر در اين شب‌ها دچار كم‌خوابي يا بي‌خوابي شديد، در طول روز به هيچ وجه نخوابيد و تا جايي كه امكان دارد از قهوه، چاي، نوشابه و شكلات استفاده نكنيد و به جاي اينها از ماست غليظ يا عرق بهارنارنج براي به خواب رفتن استفاده كنيد.

در روزهاي قبل از امتحان، مصرف مقادير كافي مواد غذايي حاوي پروتئين ضروري است، پس مواد غذايي‌اي چون لبنيات كم‌چرب، گوشت سفيد و قرمز، حبوبات، پنير و تخم‌مرغ را در رژيم غذايي‌تان قرار دهيد.

البته در كنار تغذيه خوب، به آرامش فكرتان نيز اهميت دهيد. اصلا به اين فكر نكنيد كه چقدر از مطالب را نخوانده‌ايد. به اين فكر كنيد كه امسال هر چقدر توانسته‌ايد درس خوانده‌ايد.

خيلي‌ها فكر مي‌كنند آنچه را كه خوانده‌اند فراموش كرده‌اند، در حالي كه اين‌طور نيست. كافي است يك بار درسي را مرور كنيد، متوجه خواهيد شد كه هيچ مطلبي در آن نيست كه تازه باشد يا اين‌كه فراموش كرده باشيد.

با وجود اين، نگراني و اضطراب ناشي از امتحان، امري طبيعي و در حد معمول آن، مثبت است؛ چرا كه باعث تمركز و دقت بيشتر شما مي‌شود، اما اگر دچار هيجان شديد، ضربان قلب بالا، سردرد و... مي‌شويد، بدانيد اين نوعي اضطراب منفي است و بايد سعي كنيد آرامش خود را حفظ كرده و اضطراب خود را به مرز طبيعي برگردانيد.

منطقي و آرام به مسائل بنگريد و نگران قضاوت اطرافيان و دوستان نباشيد؛ چون شما تمام تلاش خود را كرده‌ايد، پس نتيجه را به خداوند بسپاريد.


برای مشاهده کامل مقالات و فایل های صوتی مشاوره کنکور خصوصی مشاوره دکتر افشار لطفا" عضو شوید
برای مشاهده این پست، لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید یا در سایت ثبت‌ نام کنید.
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 06 تیر 1391 زمان : 9:03 نظرات (117)
ارسال نظر برای این مطلب
کد امنیتی رفرش
1393/04/23
سلام
من خیلی گیجم شما یه بار تو جواب سوال گفته بودین دانشجوی روزانه میشه بعد کنکور که نتایج اومد انصراف بده در حالیکه تو دفترچه نوشته تا نیمه اذر باید انصراف بدیم ترخدا کمک کنین !!!
پاسخ : سلام بله
خیر نمیشه اشتباه کردی
همیشه گفتم که نمی تونه و حتما باید تا قبل از ثبت نام کنکور سال جدید انصراف کامل داده باشه
باسلام و عرض خسته نباشيد فراوان، پيشاپيش از وقتي كه ميگذاريد تشكر ميكنم من ٣١ سال سن دارم و كارمند قراردادي يك سازمان دولتي . مدرك ليسانس شيمي محض از دانشگاه آزاد و مدرك كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني هم از دانشگاه آزاد دارم .سوال من اين هست كه آيا من ميتونم كنكور دندانپزشكي سراسري بدم و از مزاياي آموزش رايگان استفاده كنم؟؟ آزاد دندانپزشكي چطور؟؟؟ وآيا هنوزم دانشگاه آزاد به رتبه هاي ١ تا ٣ خود آموزش رايگان ميده؟؟؟ واقعا ازتون تشكر ميكنم كه پاسه بديد
پاسخ : سلام
بله می تونید
هم دولتی و هم آزاد
الان دیگه از همه پول میگیرن
1393/04/11
سلام خسته نباشید ی سوال داشتم من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد رشته حسابداری هستم ولی معدل مناسبی و قابل قبولی ندارم ارشدم شرکت کردم می خواستم بدونم در صورت قبولی تو ارشد می تونم بعد از گرفتن مدرک ارشد می تونم دوره کارشناسی رو تو دانشگاه دیگه ای بخونم؟
پاسخ : سلام
اگر ارشد شما سراسری باشه خیر
1393/04/11
سلام خسته نباشید.من دانشجوی سال 5دامپزشکی هستم میخاستم ببینم بعد از فارغ التحصیل شدنم با توجه به اینکه دامپزشکی دکترای حرفه ایه دوباره کنکور شرکت کنم؟سپاسگزارم
پاسخ : سلام
نیاز دوباره ای نیست
سلام دانشجو ترم 2 شیمی دانشگاه اصفهان ورودی 92(روزانه) هستم. برای انصراف و شرکت در کنکور 94 و انتخاب رشته داروسازی مرددم . لطفاً کمکم کنید دیگه بریدم که وضعیت من چجوریه
پاسخ : سلام باید تا قبل از نیمه آذر که ثبت نام اینترنتی کنکور 94 از دانشجو بودن خودت انصراف بدی و این تنها راهه
1393/04/08
سلام من رتبه تک رقمی ارشدو تو دوتا رشته اوردم ک روزانه قبول میشم میخوام واسه سال اینده کنکور پزشکی بدم ایا میشه یا
پاسخ : سلام
روزانه ارشد مدرک نداشته باشی میشه
1393/04/08
باسلام من دانشجوی ترم سوم دانشگاه فرهنگیان درمقطع کارشناسی هستم ومتولد21خرداد73 هستم وورودی 91هستم .ازشماراهنمایی کامل می خواستم که چگونه می تونم درکنکور94 شرکت کنم بادرنظرگرفتن تمام جوانب باتشکر
1393/04/07
سلام.من دانشجوی کارشناسی رشته ی شیمی کاربردی هستم.می خواستم ازتون بپرسم میتونم برای کارشناسی ارشد رشته ی تغذیه رو بخونم؟؟
er
1393/04/06
سلام خواهش میکنم جواب بدین واقعا دیگه نمیدونم از کی باید بپرسم من دانشجوی ترم 5روزانه بهداشت هستم بهمن 94 فارغ التحصیل میشم آیا میتونم کنکور 94ثبت نام کنم وفقط رشته های نیمه دوم بزنم یا باید فارغ التحصیل بشم وکنکور95 بدم
پاسخ : سلام
باید فارغ التحصیل بشی و کنکور 95 بدی ( طبق مقررات جاری )
البته سال گذشته کسی مثل شما به دفترم مراجعه کرد و گفت 92 کنکورش هم داده و اصلا براش مشکلی پیش نیومده بود
بهتره از چند نفر دیگه هم استعلام بگیری ولی مققرات فعلی شما رو برای 94 محدود میکنه و میگه باید قبل ثبت نام کنکور یا فارغ التحصیل باشی و یا انصراف قطعی ( نه مرخصی و مشروط و ..) داده باشی
1393/04/05
ببخشید طولانی شد میخواهم مطمئن شوم.من متولد 17/4/74 هستم وخرداد92 فارغ التحصیل (درپیش دانشگاهی تجربی)شدم.درکنکور92 پیام نور قبول شدم اما ثبت نام نکردم و از آنجایی که تا شهریور 93 فرصت داشتم در کنکور 93 میخواهم شرکت کنم . اگر در کنکور 93 در پیام نور یا هر دانشگاهی بجز روزانه قبول شوم و ثبت نام کنم آیا میتوانم در صورت عدم علاقه به رشته ای که قبول شده ام ، همزمان با تحصیل در دانشگاه ، در کنکور 94 شرکت کنم ودر صورت قبولی انصراف بدهم (در شهریور 94) و معافیت تحصیلیم را تمدید کنم؟یا قبولی سال 92 و نرفتنم به منزله ی انصراف است و دیگر امکان انصراف را ندارم؟(طبق قوانین از نظر سازمان سنجش مشکلی ندارم .)
پاسخ : سلام
بله می تونی
مرخصی تحصیلی ات یکساله ات فقط می سوزه چون انصراف دادی و از اول

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 صفحه بعد
درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 774
  • آی پی دیروز : 251
  • بازدید امروز : 8,366
  • باردید دیروز : 849
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 9,215
  • بازدید ماه : 13,762
  • بازدید سال : 222,758
  • بازدید کلی : 14,865,047
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد