loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 12689
سلام، عید میلاد منجی عالم مبارک و آزمون 23 خردادتون رضایت بخش انشالله ، طی یک بازخورد کلی از بچه هام بطور کلی از شرایط شون راضی بودم ؛ اما الان بهتره به مامان یا بابا بگی بیان اینجا ، تنها تنها تا این چند خط رو بخونن ؛؛؛؛؛ امتحان کن ، به نفع ات هست



اولیای آموزش دیده سنگ بنای دانش آموزی موفق تر است

(مقاله استاد افشار ، ویژه اولیا دانش آموزان و داوطلبان کنکور)

این ی توصیه به پدر و مادرهای عزیز و فداکاری هست که از هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت تحصیلی کنکوری عزیزشون دریغ نمی کنن و به معنای واقعی کلمه (فرزند پرور ) هستند ؛ البته توصیه دوستانه ای هم به کنکوری ها کنم که ی وقت اونا سو استفاده نکنند و این چند خط ما معنی (فرزند پرویی) نداشته باشه !!!!
بی‌شک والدین تأثیر بسیار زیادی در موفقیت دانش‌آموزان تمامی مقاطع و علل الخصوص سال چهارمی دارد و این تأثیر در سال‌های گذشته، بارها و بارها ثابت شده است اما در ماه‌های پایانی بخصوص هفته های آخر مانده به کنکور، نقش‌ والدین پررنگ‌تر و تأثیر آن بیش‌تر می‌شود، بطوریکه از زبان داوطلبان سال های گذشته خود بارها و بارها شنیده ام که گلایه هایی به حق از والدین خود دارند و نه تنها نقش حمایتی مناسبی را ایفا نمی کنند بلکه با ایجاد تنش به ایجاد استرس او نیز دامن می زنند . شیوه‌ی صحیح عملکرد والدین در قبال فرزندان‌شان، به طوری که بتواند بیش‌ترین تأثیر و سهم را در موفقیت آنها در روزهای پایانی تا کنکور سراسری 93 داشته باشد، عبارتند از:

1- از برنامه‌ی فرزندتان کاملاً مطلع باشید
مطلع بودن از برنامه‌ی مطالعاتی فرزندتان باعث می‌شود که بی‌دلیل و بدون اطلاعات از وی ایراد نگیرید. جملاتی نظیر "تو که همش داری استراحت می‌کنی"، "اینقدر تلویزیون تماشا نکن"، "بسه دیگه از پشت کامپیوتر بلند شو"، تأثیر بسیار بدی روی ذهن فرزند‌‌تان می‌گذارد و شاید برنامه‌اش را انجام داده و و حالا وقت استراحتش است. یکی از دانش‌‌آموزان می‌گفت: برنامه‌ی مطالعاتی من طوری بود که هر شب ساعت 9 تا 10 را استراحت می‌‌کردم. پدرم هم همیشه همین ساعت از سر کار برمی‌گردد و همیشه مرا در حال استراحت یا تماشای تلویزیون می‌‌بیند. آن وقت است که جملاتی مثل: "تو همش داری استراحت می‌کنی" "من که می‌دونم تو با این درس خوندنت به هیچ جا نمی‌رسی"، "مریض نشی اینقدر به خودت فشار می‌آری" را بیان می‌‌کردند. بیان این دست جمله‌ها باعث می‌شود، دانش‌آموز نگاه والدنیش را نسبت به خودش بسیار منفی بداند و این نگاه بسیار مخرب است و از نظر‌ روحی تأثیرات بسیار منفی می‌گذارد. سعی کنید با مطلع بودن از برنامه‌ی فرزندتان، تذکر دادن‌‌ها را منطقی و سروقت مطرح کنید و در کنار دغدغه های و برنامه های او پیگیر کارهای او هرچند در حد توان و سطح معلومات خود باشید .دیده شده است که داوطلبان بسیار زیادی حتی عنوان می کنند که پدر و مادر ما حتی تاریخ آزمون های آزمایشی منظم مرا هم حفظ نیست چه برسد به اطلاع از وضعیت و چک کردن کارنامه و ...

2- کوچک‌ترین موفقیت‌ها و زحمت‌های فرزندان‌تان را تحسین کنید.
بزرگ‌ترین انرژی برای ادامه‌ی بهتر فعالیت‌ها، فقط و فقط از طرف والدین دانش‌آموز انتقال می‌یابد. تأثیر جملاتی نظیر "واقعاً خسته نباشی"، "اراده‌‌ات برای درس خواندن، تحسین‌ بر‌انگیز است"، آنچنان تأثیری در روحیه‌ی دانش‌آموز می‌گذارد که هیچ فرد دیگری نمی‌تواند در این حد مؤثر باشد. به خاطر روابط عاطفی موجود در خانواده، هرگاه دانش‌آموز تصور می‌کند از نگاه والدینش فردی فعال، درس‌خوان، باهوش و تواناست، ‌آرامشی وصف نشده به وی دست می‌دهد که جلوی بسیاری از اضطراب‌‌ها و استرس‌ها را می‌گیرد. حتی توصیه می کنم در این ایام حساس سعی کنید با به رخ کشیدن و یادآوری موفقیت های بزرگ و کوچک گذشته در سال ها و ماه های گذشته ، به غبار روبی و احیا شخصیت داوطلب خود کمک کنید تا اعتماد به نفس مرده در وی زنده شود .
3- به حساسیت‌های روحی داوطلبان در هفته های ‌آخر مانده به کنکور توجه کنید.
حتی گاهی این حساسیت، غیر‌منطقی جلوه می‌کند، چون سطح فعالیت ذهنی فرزند‌تان به خاطر درس خواندن، بالاست. وقتی هم که در حال استراحت است، مغز به دنبال مطلبی می‌گردد که پردازش کند. همین حرف‌های ساده و روزمره، اولین چیزی است که در دسترس است. از این رو حرف‌های شما را دو‌ پهلو و منظور‌دار تلقی می‌کند چون ذهنش به شدت در حال تحلیل حرف‌های شماست. ممکن است مرتباً از طرف فرزند‌تان جملاتی نظیر "منظورتان را از فلان حرف‌ها این است که امیدی به موفقیت من ندارید"، "چرا پدر موقع دیدن کارنامه‌ی آزمونم سرش را تکان داد و هیچ نگفت، منظورش آن است که وضعیت من از حرف زدن گذشته" و ... این حساسیت کاملاً طبیعی است و بسیاری از رفتارها و حرف‌های شما را به صورت دیگر تحلیل می‌کند. صبور باشید و با حوصله برایش توضیح دهید که دقیقاً منظورتان چه بوده است؟ اهمیت ندادن به این حساسیت، ناامیدی را تشدید می‌کند؛ پس واقعاً به این حساسیت‌ها بها دهید، هر چند می‌دانید که صرفاً به خاطر اضطراب و استرس بالای فرزندتان این حساسیت‌ها ایجاد شده است.
4- فضای منزل را برای درس خواندن مهیا کنید.
شاید در ماه‌های قبل، درصد کمی از وقت فرزند‌تان در منزل می‌گذشت و عمده زمان او در مدرسه سپری می‌شد. اما در ماه آخر، تمام روز را در منزل خواهد بود. مطالعه،‌ مهمانی دادن، زمان روشن بودن تلویزیون، مهیا بودن غذا در زمان مناسب و غیره در این ماه‌ها اهمیت دو چندان پیدا می‌کند. دعواهای ساده و گذرا بین پدر و مادر حتی اگر چیز معمولی باشد، در این زمان تأثیر بسیار بدی در روحیه‌‌ی فرزندتان می‌گذارد. به خاطر فعالیت بالای ذهن، حرف‌های ساده‌ی شما پر و بال می‌گیرد و گاهی یک دعوای ساده، منجر به دغدغه‌ و نگرانی فرزندتان می‌شود و چون آن را مطرح نمی‌کند، به شدت اضطراب خواهد داشت و تمرکزش پایین خواهد ‌آمد. با احترام ویژه به ساحت مقدس همه پدر و مادران عزیز اگر گه گاهی تندی ها و بی ادبی های ناشی از فشار کاری بالا و عدم تعادل روان از ایشان سر زد ، چشم پوشی کرده و عذر ایشان را پیشاپیش از بنده بپذیرید .
5- فرزندانتان را با دیگران مقایسه نکنید.
همه‌ی ما بارها شنیده‌ایم که نباید فرزندمان را با دیگران و یا حتی شرایط تحصیلی خودمان مقایسه کنیم. مقایسه‌ در اغلب موارد، مخرب است و انرژی و اعتماد به نفس فرزندتان را پایین می‌آورد. سعی کنید وضعیت علمی فرزندان‌تان را با خودش مقایسه کنید. آیا نسبت به ماه‌های گذشته پیشرفت داشته است؟ یادتان باشد کوچک‌ترین موفقیت‌‌ها را پر‌رنگ کنید و نشان دهید که او را در بخش‌هایی، بسیار موفق می‌دانید. اینکه بهبود شرایط فعلی حتی در 2 ، 3 هفته باقی مانده دختر و پسر عزیزمان برایمان مهم باشد و نه فقط جایگاه کلی وی در بین بقیه به او حس آرامش و اطمینان خاطر می دهد و باعث می شود تا بتواند با تلاش بیشتر و بیش از پیش وضعیت خود را بهبود ببخشد .
6- بدون اطلاعات و یا صرفاً بر اساس برخی شنیده‌ها قضاوت نکنید.
گاهی در جمع‌های فامیلی یا جمع دوستان می‌شنوید که پسر فلان شخص روزی 19 ساعت درس می‌خواند. مطرح کردن این دست حرف‌ها در ذهن فرزندتان، این موضوع را تداعی می‌کند که کم کار است. حتی اگر کم کار باشد، این جملات باعث ترغیب و تشویق وی نمی‌شود و یا گاهی می‌شنوید که دختر فلان شخص از وقتی فلان کتاب را مطالعه می‌کند و یا در آزمون فلان مؤسسه شرکت می‌کند، وضعیت درسی‌اش بسیار عالی شده است. اقدام کردن به تهیه‌ی آن کتاب و یا ثبت‌نام فرزندتان در آن آزمون، کار علمی و صحیحی نیست. یک کتاب ممکن است برای یک شخص بسیار مناسب باشد و برای دیگری آنچنان کارآمد نباشد. همین طور در مورد آزمون این تصمیم‌ها را به مشاور فرزندتان بسپارید و یا حتماً با یک مشاور مشورت کنید.
در هفته های پایانی با هر کاری به فرزند‌تان نشان دهید که موفقیت او برایتان بسیار مهم است و او را باور دارید. احساس شما از تمام کلمات و رفتارتان به فرزندتان منتقل می‌شود. پس مراقب رفتار و حرف‌های‌تان در این فرصت باقی‌مانده باشید؛ زیرا متاسفانه دیده شده است که تلاش همکاران عزیز مشاور در جهت افزایش انگیزه و اشتیاق به مطالعه تا سوت پایان و آخرین و لحظات ماراتون کنکور با نیش و کنایه های برخی اولیا و با ابزار حرف های ناگفته ماه های گذشته که مثلا " تو از الان این دو هفته بخونی فک کردی کجا میرسی ؟؟؟ !!" " اگر میخواستی درست و حسابی بخونی و نتیجه بگیری پس چرا انقدر وقت تلف کردی و الان دقیقه 90 ی به یادت افتاده و ... " مراقب حساسیت های این گل نوشکفته باشید!
با تشکر و احترام


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 23 خرداد 1393 زمان : 17:41 نظرات (12)
بازدید : 2570

خب دوستان کنکوری 95 من خیلی زود و بدون مقدمه بریم سراغ مباحث مرتبط با برنامه ریزی مطالعاتی کنکور


اول از همه به ۱برنامه جامع نیاز دارید.یعنی ۱آزمون..(قلمچی گزینه۲ گاج…)

بعد روی ۱کاغذ روزهای هفته ی باقیمانده تا آزمون بعدی رو زیر هم بنویسید . ببینید روزی چند ساعت میخونید(مثلا ۸ ساعت)

واحد های درسیتون ۱ساعته هست یا ۲ساعته یا متفاوت؟(مثلا ۲ ساعته)

پس در روز ۴ واحد دارین.جلوی شنبه یکشنبه … ۴ تا مستطیل بکشید که برای نوشتن نام دروسی است که میخواین اون روز بخونید

حالا میریم سراغ قسمت اصلی. برنامه ی آزمونو بذارین جلوتون.. مثلا دینی واسه آزمون بعد درس ۱تا۳ هست. کتابو باز کنید و حدس بزنین درس ۱-۲-۳ را در چه مدت (مثلا هرکدوم ۱ساعت)میخوانید

تمام دروس را حساب کنید. سپس ببینید کلا این چند روز تا آزمون چند ساعت برای خودتون برنامه گذاشتین. مثلا ۱۰روزه روزی ۸ ساعت یعنی ۸۰ ساعت.

از طرفی ساعتای خوندنه (جزوه و کتاب)که حدس زدین رو جمع بزنید. مثلا شده ۶۰ ساعت.پس شما ۲۰ ساعت اضافه اوردین واسه تست زدن. پس به دلخواه بین درسا پخشش کنید

وقتی که ساعت مطالعه ی مورد نیاز برای هر درسیو حدس زدین روی ۱کاغذ بنویسید.مثلا:ادبیات ۱۰ساعت-عربی ۸ ساعت-دینی ۱۲ساعت…

فرض میکنیم واحدهای درسی روزانه ی شما۱ساعته هست.پس یعنی روی کاغذی جلوی هر روز به تعداد ساعت مطالعه ی روزانتون مستطیل کشیدید.شروع کنید به پر کردن مستطیل ها با نام دروس.مثلا ادبیات که ۱۰ساعته یعنی باید داخل ۱۰ مستطیل بنویسید ادبیات(که برحسب علاقه میتونید توی روزای خاصی بگذارینش)

به همین صورت همه ی دروس رو جا بدید.


چگونه برنامه ریزی کنکور کنیم

چرا به برنامه آزمون نمیرسم ؟

حتما دقت کردین بعضی اوقات که برنامه میریزید نمیتونید به برنامه برسید یا ۱درس رو چند ساعت براش وقت میذارید و به بقیه برنامه نمیرسید؟

دلیلش اینه که برنامه ی شما زمان بندی داره اما حجم بندی نداره!!

۱برگه ی جدید بردارید.بالاش مثلا بنویسید دینی.به برنامه ای که ریختین نگاه کنید ببینید چه روزایی چند ساعت دینی دارید.مثلا اینجوری:

دینی:

شنبه۱ساعت—-> خواندن درس اول

دوشنبه۲ساعت—->خواندن درس دوم(۱/۵) +تست درس اول(۰/۵)

سه شنبه۱ساعت—>خواندن نصف درس سوم (۰/۵) + تست درس دوم(۰/۵)
.
.
.
و بقیه درس ها هم به همین صورت.خود من بعد از خوندنه اون مبحث با ماژیک روش میکشیدم و باعث میشد درسایی رو که نخودم به چشمم بیاد تا روزای بعد جبرانش کنم.

برای اینکه برنامتون استانداردتر بشه داخلش وقت جبرانی هم قرار بدید.مثلا ۲روز یا ۳روزی ۱ساعت جبرانی.که اگه درس جبرانی نداشتید برای تشویق خودتون استراحت کنید یا تست بیشتری کار کنید(انتخاب با شماست)

این برنامه اولاش سخته اما بعداز۲بار حسابی دستتون میاد و شاید مثل من بتونید وقت مورد نیاز برای تعداد تستی که باید برای مثلا ریاضی بزنید رو هم حساب کنید!

به امید موفقیت روز افزون شما دوستان عزیز

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 23 خرداد 1393 زمان : 7:22 نظرات (0)
بازدید : 1706

 

- حتما يك روز قبل از كنكور حتما به حوزه امتحاني بريد تا در روز كنكور استرس دير رسيدن به حوزه را نداشته باشيد.

  - شربت آبليمو و عسل و زعفران درست كنيد (البته زغفران آن خيلي كم باشه.) و سر جلسه كنكور ببريد.

   -شب قبل از كنكور به موقع بخوابيد.

   -روز قبل از كنكور حداكثر تا بعدازظهر مطالب مهم رو مرور كنيد.

   - شب قبل از كنكور قرآن بخونيد و دوش بگيريد.

   -دو مداد معمولي  سرجلسه كنكور ببريد و يه مداد نوكي(ديدم بچه ها يه كيسه پر مداد ميارن .بچه ها مگه قراره چند تا كنكور بدين كه 20 تا مداد با خودتون ميارين؟!)(به خاطر كمبود جا حل مسائل رو با مداد نوكي انجام بدين.)

  -يه پاك كن مستطيلي شكل بردارين وسطش رو از دو طرف سوراخ كنين و يه كش از وسطش رد كنين اندازه گردنتون  سر كش گره بزنيد كه وقتي ميخواين از پاك كن استفاده كنين راحت با شين(نخندين.باور كنين خيلي مهمه.اگه اين كارو نكنيد ممكنه پاك كن سرجلسه كنكور از دستتون بيفته و جايي بره كه ديگه دستتون بهش نرسه!اندازه اين گردنبند پاك كني بايد طوري باشه كه نه به گلوتون فشار بياد و نه خيلي آويزون باشه.براي اين كه كسي هم اين ابتكارو نبينه دختر خانم كه مقنعه سرشونه و ميدن زير مقنعه و آقا پسرا هم بدن تو پيرن.)

  -سوالات يه درس رو به ترتيب جواب بدين.بعضيا ميان از آخر به اول جواب ميدن كه اونوقت تو وارد كردن پاسخ سوالا تو پاسخنامه دچار مشكل ميشين. 

-اگه روز كنكور يكي از دوستاتون رو ديدين فقط سلام كنيد و بريد اگرم باهم حرف مي زنيد راجع به كنكور نباشه چون اين كار به شما استرس ميده.

 - روز كنكور اگه كسي ازتون سوال درسي كرد خيلي محترمانه بگيد جواب نميدم.چون بازم اين كار بهتون استرس وارد مي كنه.

- اگه ديدين صندلي شما جاي گرميه يا جايي كه كولر مستقيما بهتون مي خوره از مراقب بخواين جاتون رو عوض كنه.همين طور اگه صندليتون مورد داره مثلا پايش شكسته يا هر مشكل ديگه اي حتما بازم صندليتون رو عوض كنين.

-حتما حواستون باشه شب قبل از كنكور شناسنامه يا كارت ملي و كارت كنكورتون بذاريد جايي كه خدايي نكرده فراموشتون نشه.حتما رو كارت سوزن يا سنجاق قفلي بذاريد و اثر انگشت هم بزنيد كه سر كنكور به خاطر اين مسائل تمركزتون از بين نره.

-استفاده از تكنيك ضربدر و دايره هم كه همتون بلدين.

-چه در دفترچه عمومي و چه در اختصاصي به ترتيب قوي بودن در درسا پيش بريد يعني مثلا اگه تو عموميا زبانتون از بقيه قويتره اول زبان جواب بدين.


توصیه های هفته آخر کنکوروقتی آن‌قدر نزدیک شده باشد که کاملاً احساسش ‌کنی انگار زل‌زده توی چشم‌هات، هرقدر هم چشم‌هایت را می‌دزدی بازهم می‌آید سراغت کنکورِ آخر همین هفته را می‌گویم....
کنکوری‌ که یک سال در موردش حرف زدیم نوشتیم تحقیق کردیم و ...
در آخرین روزهای مانده به کنکور، توجه به چند نکته که ظاهرشان خیلی ساده است امّا یک دنیا تجربه این نکته‌های ساده را تأئید می‌کنند لازم به نظر می‌رسد. پس خیلی مثل دانش‌آموزهای زرنگ نپرس چرا این‌طوری است؟ چرا آن نکته ... مثل یک دانش‌آموز خوب فقط خوب گوش کن ومو به مو عمل کن تا انشاا... قطره قطره زحماتت اثربخش بود که مطمئن باش اثر بخش خواهد بود.
1- ساعت بیداری و خواب در این چند روز آخر
تا به حال با هر عادتی که داشته‌اید شب‌ها خوابیده و صبح‌ها بیدار شده‌اید امّا در این چند روز الزاماً شب‌ها حدود ساعت 11 تا 5/11 حتماً سعی کنی که بخوابید حتی اگر خوابتان نمی‌آید به حالت خواب روی تخت خواب بمانید و صبح حدود ساعت 5/7 – 7 بیدار شوید. تقریباً 40 دقیقه طول می‌کشد تا سیستم اعصاب مرکزی شما آماده سرویس‌دهی شود باید ساعتی بیدار شوید که حدود ساعت 5/8 کاملاً آماده آزمون دادن باشید این تمرین ساده را از همین امروز آغاز کنید تا حذف روز کنکور دقیقاً رأس 5/8 آماده آزمون دادن باشید.
2- تغذیه و ورزش
مواد غذائی که در روز کنکور مصرف می‌شود حاصل تغذیه‌ی شما در روزهای قبل است سعی کنید از همین امروز میوه‌ها و سبزیجات تازه، خرما، عسل، انجیر، مغز گردو را در وعده‌های میان روز مصرف کنید.
چند حرکت کششی ساده هر روز صبح توان شما را برای 5/4 ساعت روی صندلی نشستن بالا می‌برد.
3- احساس می‌کنم ذهنم کاملاً به هم ریخته و مطالب را فراموش کرده‌ام.
این جمله را سال‌ها کنکوری‌ها در هفته آخر مانده به کنکور تکرار کرده‌اند و سر جلسه کنکور هم همه چیز در ذهنشان بوده و هیچ اتفاق بدی نیافتاده است. اما تکرار این جمله همچنان ادامه دارد...
این احساس کاملاً طبیعی است سعی کنید آن را مرتباً تکرار نکنید و انرژی منفی تولید نکنید، هیچ اطلاعاتی از حافظه‌ی شما خارج نمی‌شود در بدترین حالت در جائی قرار می‌گیرد که دسترسی به آن دشوار است همین اضطرابی که اینقدر عذاب‌دهنده بود عامل ترشح هورمونی در خون می‌شود که به خاطر آوردن مطالب بسیار ساده‌تر انجام می‌شود.
4- الآن فرصت مطالعه خلاصه‌نویسی‌هاست این فرصت را از دست ندهید.
5- مرور مطالب را حتی‌المقدور با تست انجام دهید و فراموش یک نکته ساده را به تمام نکته‌ها تعمیم ندهید.
6- اگر برایتان امکان‌پذیر است به محل برگزاری آزمون در روز قبل از آزمون سری بزنید این‌کار از نظر روحی باعث آرامش بیش‌تر می‌شود.
7- تجربه ثابت کرده که اگر در روز آخر مانده به کنکور کم‌تر مطالعه کنید یا حتی مطالعه نکنید بهتر است. مطالعه در روز آخر اغلب باعث بدبینی و احساس فراموشی می‌شود، در ضمن ذهن را خسته می‌کند.
8- سعی کنید در 2 روز آخر مانده به کنکور کمتر حرف بزنید حرف زدن میزان تمرکز شما را پایین می‌آورد زیاد صحبت کردن اغلب مضطربتان می‌کند. سعی کنید مراقب خودتان باشید که کم‌تر حرف بزنید.
9- توکل بر خدا آخر همه تلاش‌ها این نکته‌ها را می‌بینید که باید به خدا توکل کرد. پس واقع‌بین باشید و بدانید به همان اندازه که تلاش کرده‌اید نتیجه می‌گیرید. آمار همیشه این نکته را اثبات کرده که میزان نتیجه به میزان تلاش افراد بستگی دارد امّا همیشه درصد بسیار کمی استثنا هم وجود دارد پس این حالت‌های خاص را محور قرار ندهید و براساس آن نتیجه‌گیری نکنید، امیدوار باشید به وعده خدا که «لیس للانسان الا ما سعی» و قطعاً وعده خدا حق خواهد بود.
موفق باشید.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
samira47 پنجشنبه 22 خرداد 1393 زمان : 20:51 نظرات (2)
بازدید : 6129

کم کم اک قطار کنکور 93 داره به ایستگاه آخرش نزدیک میشه ، نمیدونم صادقیه هستیم یا تجریش و شاید هم گلشهر و شهید کلاهدوز ؛ اما امیدوارم که مثل اولین باری که خودم سوار مترو شدم و در تقاطع خط امام خمینی اشتباه منحرف شدم ، شما به مقصد خودت برسی . مقصدی که مسلما الان بیش از چند ماهه که داری براش زحمت می کشی . خیلی لذت بخشه وقتی از رسیدن حرف میزنیم و وقتی شور و ذوق رسیدن داره کم کم قلبت از سینه در میاره بیرون ، ی کم اک دلهره در چهره ات می بینم ولی ته تهش قرارمون رو پله برقی موفقیت ایستگاه آخر هست . برایت از ته دل و با سلول سلول ام آرزوی موفقیت می کنم و الان از اینکه حدس ان تعبیر شد و تیم والیبال مون هم 3 بر صفر برزیل مدعی رو در خونه شکست داد در پوستم نمی گنجم ؛ همیشه بازی با واژه ها سخت هست ولی زیباترین ها رو به تو نثار می کنم تا همیشه سبز و سرزنده و پویا باشی عزیز دل

این هم آخرین کارگاه سال 93 از بنده سراپا تقصیر که در این روزهای قشنگ از اولین خودش گفت . امید دارم که تا هدفت بدست نیاوردی و یکی از اون " ترین ها " نشدی ول کن ماجرا نباشی



دانلود کارگاه دفع استرس استاد افشار



دانلود همایش کاهش استرس کنکور


دعوت برای سمینار رایگان ویژه والدین و فرهنگیان




پیش ثبت نام مشاوره تلفنی ماهانه ویژه کنکور 94 : شروع از هفته چهارم خرداد
برای ثبت نام با تعرفه قیمت سال گذشته پیامک بدین


09358960503

وهمچنین برای مشاوره تلفنی جلسه ای ویژه رفع اشکال و سوال جواب روزهای باقی مانده تا کنکور 93 پیامک بدین

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار یکشنبه 18 خرداد 1393 زمان : 0:17 نظرات (15)
بازدید : 1401
12 نکتهی ماه دوازدهم کنکور
1- بهدلیل اینکه فقط یکماه زمان تا کنکور باقیمانده است، برخی فکر میکنند که نمیتوانند نتیجهی خوبی بگیرند و درسخواندن را رها میکنند و برخی هم با بیمیلی، اینکار را انجام میدهند. بنابراین، کسانی که درست و منطقی از فرصتها استفاده میکنند، خیلی سریع، نتیجههایشان تغییر میکند.   

 

2- بهدلیل اینکه بیشتر روزها را تعطیل هستید، فرصت بسیار مناسبی برای مطالعه خواهید داشت و این میتواند در نتیجهی شما تغییر زیادی ایجاد کند. اما اینکه در ماه جمعبندی، بهطور دقیق چهکاری انجام دهیم، اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چراکه اگر درست اقدام نکنیم، نتیجهی مطلوبی نخواهیم گرفت. 

 

3- سعی کنید دستکم در روز 11 ساعت و درنهایت 13 ساعت درس بخوانید. اگر نمیتوانید اینکار را انجام دهید، علتش این است که وقت تلف میکنید، نه اینکه وقت ندارید. پس باید برای خودتان برنامهی زمانی دقیقی از قبل معین کنید و خود را مقید کنید تا آن را انجام دهید.

 

4- اگر تا بهحال مبحثی از درسهای اختصاصی را هرگز نخواندهاید، بهتر است آن را با مشورت مشاور خود رها کنید. اما اگر آن یک درس عمومی است، میتوانید آن را بخوانید؛ ولی سعی نکنید تسلط شما خیلی زیاد شود؛ چون اینکار به زمان زیادی احتیاج دارد که شما فرصت آن را ندارید و سعی کنید با خواندن مطلبهای اصلی، درصدخود را افزایش دهید.

 

5- به بودجه‌‌‌بندی سؤالهای کنکور (از هر درس در سالهای قبل، چند سؤال در کنکور مطرح شده) توجه کنید و اگر به مبحثی که سؤال کمی از آن مطرح میشود، تسلط کمی دارید، بهآن کمتر توجه کنید. (در گزینه مشاور Online شمارهی قبل، تعداد سؤالی که از هر مبحث در کنکورهای سالهای گذشتهی گروه ریاضی طرح شده است را مورد بررسی قرار دادیم و در این شماره، به گروه تجربی پرداختیم، شماره بعدی هم گروه انسانی را مورد بررسی قرار میدهیم)

 

6- شرایط یک آزمون را در آزمونهای 3 روز یکبار یا 2 روز یکبار خود (که روش آن را توضیح دادیم) رعایت کنید یعنی سعی کنید همان شرایطی را که قرار است از نظر روحی و جسمی برای شما در آزمون سراسری ایجاد شود، در خود ایجاد کنید تا نتیجهی آزمونتان واقعی شود.

 

7- بعد از برگزاری آزمون، آن را تصحیح کنید و درصد و نتیجههای خود را بهطور دقیق استخراج کنید و با استفاده از روش تحلیل آزمون، آن را تحلیل کنید. برای اینکار، در هردرس، سؤالهایی را که به آنها پاسخ نداده یا پاسخ صحیح ندادهاید، معین کنید و علت آن را بیابید. معلومات کم، بیدقتی و کمبود وقت میتواند دلیلهای این موضوع باشد و سپس مبحثی را که در آن، این اتفاق افتاده است، بیابید.

 

8- اگر شما داوطلب خوبی هستید و نتیجهی خوبی را که در آزمونها کسب کرده اید، میتوانید هر 2 روز یکبار آزمون بدهید و درحقیقت، یک روز و نیم را برای رفع اشکال بگذارید. ولی اگر نتیجههایتان رضایتبخش نیست، اینکار را 3 روز یکبار انجام دهید و 2 روز و نیم برای اشکالها وقت بگذارید. در این وقتها، شما باید در هردرس، یک تصمیم مهم بگیرید و آن را عملی کنید. برای نمونه، در درس «فیزیک» بگویید تست فصل 2 فیزیک پیشدانشگاهی (بهتعداد 100 تست) و سعی کنید تا فاصلهی آزمون بعد، آن را برطرف کنید.

 

9- اگر در هر آزمون، فکر کنید که آزمون بعدی، کنکور واقعی شماست، در این صورت، در هر آزمون، اشکال عمدهی خود را برطرف خواهید کرد و به اینترتیب، هر آزمون نسبت به آزمون قبلی بهتر خواهد شد.

 

10- ساعت خواب خود را در دوران جمعبندی اصلاح کنید. تحقیقها نشانداده که دستکم 7 ساعت خواب در شبانهروز برای ذهنی آماده، لازم است. بنابراین، سعی کنیددرطول این یکماه بهصورت تدریجی، طوری خواب خود را تنظیم کنید که در درجهی اول، دستکم 7 ساعت در شبانهروز بخوابید و در درجهی دوم، ساعت خواب و بیداری شما منظم باشد یعنی برای نمونه، هر روز بین ساعت 23 تا 24 بخوابید و بین ساعت 6 تا 7 صبح بیدار شوید. اگر عادت بهخواب بعد‌‌‌ازظهر دارید، آن را طوری تنظیم کنید که بیشتر از 75 دقیقه نباشد زیرا بعد از این زمان، خواب وارد مرحلهی عمیق شده و فرآیند بیداری، دشوار خواهد شد.

 

11- هر روز دستکم 1 ساعت را بهورزش اختصاص دهید. البته اگر شما در این 1 ساعت درحدود 20 دقیقه هم ورزش کنید و بقیه را برای آمادهشدن و … اختصاص دهید، حسنهای بسیار زیادی خواهد داشت:

 

الف) ترشح «آندروفین» سبب میشود نشاط و شادابی شما افزایش یابد و بتوانید با روحیهای عالی مطالعه کنید.
ب) اگر ورزش شما هوازی باشد مانند دویدن، طنابزدن و … سبب میشود که اکسیژن بیشتری بهمغزتان برسد و آمادگی ذهنی شما افزایش یابد.

 

بههر حال، یادتان باشد مهم این است تمام تلاش خود را انجام دهید و نتیجه را واگذار کنید. مطمئن باشید که اگر در این یکماه باقیمانده، خوب درس بخوانید، نتیجهی شما تغییر زیادی خواهد کرد.
منبع : اینترنت

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 16 خرداد 1393 زمان : 10:27 نظرات (0)
بازدید : 3129

سلام دوستان عزیز این آخرین توصیه های مهم استاد افشار در مورد دوران جمع بندی و هفته های پایانی کنکور هست که تونستیم ضبط کنیم و برای شما قرار بدیم


لینک دانلود همایش 12 خرداد 93 از اینجا می تونید گوش بدین

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 14 خرداد 1393 زمان : 13:10 نظرات (7)
بازدید : 3474


مثل همیشه + خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات و تبدیل مشکلات به شکلات

اعیاد فرخنده مبارک

چه طوری؟؟؟ خوبی؟؟ خوش میگذره؟؟ قیافشو!!!!!! پاشو بچه...خودتو جمع و جور کن...خجالت نمیکشی؟؟؟ واقعا خجالت نمی کشی؟؟ از من هیچی...از دکتر هم هیچی...از بچه های وب هم هیچی...از پدر ومادرت خجالت نمی کشی؟؟ اونایی که چندین سال تو رو با تمام سختی و مشقت بزرگ کردن و الان منتظرن تا غنچه هاشون شکوفا بشه..از اینا هم خجالت نمی کشی؟؟؟ الان دیگه چرا...خجالت می کشی...شرمنده ای وقتی تو چشاش نگاه می کنی...چرا آخه؟؟؟ چون خسته ام؟؟ چون از آرزوهات دور شدی؟؟؟کی گفته؟؟؟ یادت باشه....

 


خب این تا اینجاش....فهمیدی چی شد؟؟؟ نه؟؟؟ چه خنگی.....ببین این یعنی اینکه پدر ومادرت هرشب که میخوابن هزارتا صلوات واسه بچه اشون میفرستن و همیشه به این امیدوارن که بچه اشون تو کنکورش بهترین نتیجه رو میگیره...همیشه به این امیدوارن که بچه اشون موفق ترین بچه میشه...چرا؟؟ چون ایمان دارن که میشه به رویاها رسید...الان هدف و رویای تو چیه؟؟ رووش سفید و مقدس پزشکی و یا کاغذ و خودکار و خط کش مهندسی....هرکدوم که هست باشه....مهم اینه که تو هم یه رویا داری و دلت میخواد بهش برسی...ولی با دعا کردن و گریه کردن بهش میرسی؟؟ نه داداش من...نه خواهر من...باور کن کسی موفق میشی که تلاش کنه...واسه رسیدن به هدفش تلاش کنه...هدف پدر ومادرت این بودکه بچه اشون موفق بشه...تو این 18 سال عمرت ببین چقدر واست زحمت کشیدن و تو رو به اینی که هستی رسوندن...پس اونا هم واسه به حقیقت پیوستن رویاشون و آرزوشون تلاش کردن...پس بلند شو

چی؟؟؟ خسته شدی؟؟؟ مشکلاتت زیاد شده؟؟ فکر میکنی درس ها یادت رفته؟؟ فکر میکنی وقت نمی کنی مرور کنی؟؟؟ یعنی الان تو بدترین شرایطی؟؟؟ 

 


دیدی؟؟؟ شرایط بد واسه خیلی ها وجود داره ولی؟؟؟ ولی اونی که بخواد می تونه به این شرایط غلبه کنه...فقط کافیه بخوای...فقط کافیه بلند شی از سرجات و بگی بسه دیگه تنبلی...بسه دیگه از بس شل بازی درآوردم..من دیگه میخوام بترکونم...من دیگه میخوام موفق بشم...سخته؟؟؟ نیست عزیزم..اصلا هم نیست...فقط کافیه بخوای....نه دیگه نشد...اینکه بشینی و بگی میخوام قبول نیست..باید بهم نشون بدی که میخوای...چه طوری؟؟؟ از همه ی زندگیت بزن..از نت و گوشی و دوستات و خواب و استراحت و تلوزیون و هرچی غیر درس بزن...مگه چیه؟؟؟ کمتر از یک ماه دیگه مونده...بعدش که کنکور دادی یه نفس راحت میکشی...ولی الان چی؟؟؟برگرد به اولین تصویر این پست نگاه کن....آفرین بابایی...حالا هم یه نفس عمیق بکش و ادامه بده....نفستو ول کن دیگه..گفتم به درس خوندن ادامه بده نه به نفس کشیدن....یعنی ما با این بشر شدیم 75 میلیون نفر....من دیگه حرفی ندارم...به جان خودم هنوز داره نفس میکشه...بسه دیگه...پاشو وایسا...پاشو....خب همگی قبول کردیم که شرایطتت سخته ولی.......

 


آره...حالا شد....من اراده کردم...من میخوام که قبول شم..پس شرایط هرچقدر هم که میخواد سخت باشه...مهم اینه که من میخوام قبول بشم چون خیلی ها قبول شدن و بدینگونه براساس ارزیابی های صورت گرفته منم می تونم قبول بشم چون اونا تونستن...حالا شد...حالا بشین سرجات.(خودمونیما داری ورزش هم میکنی...ای کلک)

هنوز هم باور نکردی که می تونی و باید برخیزی و ادامه بدی؟؟ به قانون لحظه ها اعتقاد داری؟؟؟ اگه نداری این جمله رو از من به یادگار داشته باش و باور کن که می تونی چون به دلیل مذکور خیلی ها تونستن و بدینگونه تو هم می تونی...کو جمله ای که قرار بود بهت بگم؟؟؟ 

 



 


آره...موفقیت دقیقا از اینوره و اونوری نرو....بسه دیگه....زیادی ور زدم و ببخشید اگه با حرف هام وقتتون رو گرفتم ولی بارو کنید همتون می تونید موفق بشید و فقط کافیه به اون حس درونیتون گوش بدید و جانزنید و خواهش می کنم که مثبت فکر کنید....


کم اونورتر رو هم ببین. روزا تند تند اومدن و رفتن این یه ماه هم میگذره فقط تو بجنگ. از دستش نده.پیروزیت نزدیکه.این مدت هرچی بخونی قشنگ تو ذهنت میمونه اگه با تمرکز باشه

و خیلی حیف که خیلیاتون وقتی به حرفای من میرسین که از کنکور گذشتین.تک تک لحظات الان براتو حکم مرگ و زندگی داره. نیا اینجا بگو حسش نیس. نیا بگو خسته شدم. نیا بگو افسردگی گرفتم. مگه یه جنگجو افسرده میشه؟؟؟؟

برو... برو بجنگ جنگتو تموم تموم کن و اونوقت جشن بگیر انقد شاد باش تا بقیه حسودی کنن

این متن رو که تموم کردی پاشو عین یه مرد برو دست و صورتتو با اب خنک بشور بشین پای درسات. کوتاه نیا برا هدفت.نذار له بشی زیر دس و پای بقیه

خودتو با این یه ماه نجات بده.دیگه زور اخرته. دیگه هرچی تفریح داری بنداز دور.خابت رو مرتب کن(گفتم مرتب نه کم.حواست باشه).بدون کتابات وقتتو نگذرون. دست کتاباتو بگیر تا نجاتت بدن.

به هیچی کمتر از هدفت راضی نشو.

از اون بالایی هدفتو بخواه ازش آرامش بگیر.با نماز حتما ارامش میگیری بخون.اصلا  با زبون خودت باهاش حرف بزن. عین یه دوست.یکم صمیمی شو باهاش و ببین چطوری دستتو میگیره و ارومت میکنه

فقط یه کار کن


یه قهرمان ، یه مبارز ، یه درجه یک کولاک... بدون اینکه به نتیجه فکر کنه تا اخرین نفس و تا اخرین لحظه می جنگه

یه دونده ... وقتی که تو چند قدمیه خطِ پایانِ به کم کاریهاش فکر نمیکنه به برگشتن و  و از اول خوب دویدن و مدیریت زمان و انرژیش فکر نمیکنه ، وسطِ مسابقه ؛ تو حساس ترین  لحظه نمی مونه و به این فکر نمیکنه که اگه نرسم و برنده نشم چی میشه ...

انگیزش نگاه ِ منتظر ِ همه ادمهاییه که چشم براهِ پیروزیشن اونوقته که هر چی تو توان داره میزاره که از جون مایه میزاره ، قوتِ قلبش لبخند ِ مهربونِ پروردگارشه که یه نگاهش کافیه تا لحظه هاشو با معجزه عجین کنه :)

با تمام ِ وجودش پیروزی رو میخواد و بُرد رو با همه ی قلب و دلش ایمان داره

تو لحظه هایی که خیلی ها خسته  و ناامید میشن ، تو با توکلت ، با باور ِ قلبی و ایمانت تا اخرین ثانیه مث یه قهرمان ِ واقعی  به عشق ِ پیروزی  بجنگ و شک نکن به توانایی ها و رحمانیت ِ خدای بزرگت ...

معبود ِ بینظیر تو برای موفق شدن تو ، کائنات رو با  با گامهای تو همسو میکنه

اگه تو بخوای ؛ اگه با تمام ِ وجودت پیروزی رو طلب کنی زمین و زمانش دست به دست هم میدن تا تو رو به مراد دلت برسونن

مهم نیست که سی  ماه مونده باشه یا سی روز یا سه هفته،کافیه با همه ی جسم و روحت رسیدن رو باور کنی

که خدای تو منتظر ِ خواستن ِ توئه

برای اجابت دیدن؛ باید خواست ...


میگن قدیمی ها قبل از دعا کردن چندبار طلب استغفار میکردن تا با زبان گناه و ناخالصی لب به دعا باز نکنن ف منم از امشب تصمیم گرفتن که در خط باشم و همه جانبه تلاش کنم تا بتونم گذشته نه چندان خوب خودم رو که همیشه از ترس شکست و خراب شدن اش عمل گرایی به  تعلل انداختم و رفتم تو بیراهه خطا جبران کنم ؛ میخوام نشون بدم که قدم برداشتن است که برنده ها از بازنده ها جدا میکنه؛ یکبار دیگه این حرف ها زدم و تکرار کردم تا آموخته های تلنبار شده این یکسال مون بهم بزنیم و مرور کنیم که دنیا و همه دلخوشی هاش گذران هستن . وایبر و واتس آپ و آنتی فیلتر و همه رو پاک میکنم ؛ مگه چند سال میخوام زندگی کنم که حروم کردن یک روز هم برام کم ارزش باشه ؛ حالا بلند شو تا پشتت قوز نکنه بیشتر ، کلاس دعا ما تموم شد ، خدا بارون فرستاد و برآورده اش هم کرد؛ آمین یا رب العالمین


گامهایت استوار عزیز ، یاعلی و خدانگهدار

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 12 خرداد 1393 زمان : 21:25 نظرات (11)
بازدید : 1565

دانلود رایگان سوالت آزمون گزینه 2 در سال 94


21 فروردین 94 {تجربی}

21 فروردین 94 {ریاضی}

4 اردیبهشت 94 {تجربی}

4 اردیبهشت 94 {ریاضی}

18اردیبهشت 94{تجربی}

1 خرداد {تجربی}

1 خرداد {ریاضی}

8 خرداد {تحربی}

8 خرداد {ریاضی}

{پرونده آزمون های گزینه دو در سالتحصیلی 93.94 بسته شد}


منبع:
استتراتژی مطالعه

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 12 خرداد 1393 زمان : 3:43 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 1041
  • آی پی دیروز : 251
  • بازدید امروز : 14,498
  • باردید دیروز : 849
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 15,347
  • بازدید ماه : 19,894
  • بازدید سال : 228,890
  • بازدید کلی : 14,871,179
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد