loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 303

در این مقاله به تحلیل بخش هایی از کارنامه ی کنکور سراسری میپردازیم که اهمیت بیشتری دارد و

 باید به در بررسی اطلاعات کارنامه کنکور به آن ها توجه بیشتری کنیم تا از زمان انتخاب رشته  کنکور به بهترین شکل استفاده کنیم

شماره پرونده کارنامه کنکور سراسری

بر روی کارت خریداری‌ شده هنگام ثبت‌نام کنکور در بهمن‌ ماه نوشته‌ شده است. در صورت گم کردن شماره پرونده از طریق سیستم پاسخ‌دهی اینترنتی سنجش در تماس باشید و هنگام ثبت‌نام در سیستم پاسخگویی، اطلاعات درست و دقیق خود را وارد کنید (خصوصاً شماره تماس).

سهمیه نهایی کنکور سراسری

از سال 96 این بخش در کارنامه کنکور ایجاد شده است. به 2 دلیل: دلیل اول اینکه فرد مطمئن باشد اگر سهمیه ایثارگری را موقع ثبت‌نام وارد کرده به او تعلق گرفته یا نه. و اگر تعلق نگرفته است اقدام کند تا در انتخاب رشته لحاظ شود.

دلیل دوم این که فرد بداند اگر سهمیه ایثارگری به او تعلق نمی‌گرفت در سهمیه مناطق چه رتبه‌ای می‌آورد.

در مطلب سهمیه های کنکور به بررسی مفصل و تفاوت های سهمیه ها  در کنکور پرداختیم.

بند معلولیت و تأثیر آن بر سهمیه فرد در کارنامه

به‌عنوان تشویق و ارفاق به کسانی که معلولیت دارند سهمیه مناطق 3 تعلق می‌گیرد تا شرایط راحت‌تری به نسبت بقیه مناطق برای قبولی داشته باشند.

معدل کتبی دیپلم و معدل کل کارنامه کنکور

اگر معدل داوطلبی اشتباه درج شده باشد باید به سایت dipcode.medu.ir مراجعه کند یا در گوگل کلمه “تائید سوابق تحصیلی” را سرچ کند و با اطلاعات کارنامه دبیرستان وارد شود و اگر مغایرتی داشت اصلاح کند.

استان بومی در کارنامه آزمون سراسری

استان بومی فرد استانی است که 3 سال آخر متوسطه دوم را در آن استان مشغول به تحصیل بوده باشد. اما اگر فقط در یکی از این 3 سال در استان دیگری تحصیل کرده باشد استان بومی‌اش استان محل تولدش در نظر گرفته می‌شود.

در مطلب ناحیه و قطب های کنکور به طور کامل ناحیه و قطب ها را بررسی کرده ایم.

دانشگاه شبانه کنکور سراسری

این دانشگاه‌ها بیشتر برای رشته ریاضی و انسانی می‌باشد و رشته تجربی دانشگاه‌های شبانه زیادی ندارد. مدرک این رشته‌ها از دانشگاه شبانه می‌باشد اما کیفیت آموزشی برابر با دانشگاه روزانه دارند. این دانشگاه‌ها شهریه اندکی در حد 1-2 میلیون تومان در هر ترم دریافت می‌کنند.

فرق مجاز به انتخاب رشته روزانه و شبانه با قبولی قطعی

وقتی فردی مجاز به انتخاب رشته روزانه و شبانه می‌شود به معنی قبولی قطعی فرد در هر رشته شهری نیست بلکه وقتی رتبه کشوری داوطلب را با کل ظرفیت پذیرش دانشگاه‌های شبانه و روزانه مقایسه کردند رتبه ایشان به یکی از ظرفیت‌های موجود می‌رسید و قبولی‌اش هم بستگی به میزان خوبی و بدی رتبه کسب شده‌اش و انتخاب رشته سایر داوطلبان دارد.

به‌عنوان‌مثال اگر ظرفیت روزانه و شبانه روی هم 100 هزار نفر باشد و فرد رتبه 100 هزار و یک را کسب کرده باشد مجاز به انتخاب رشته روزانه و شبانه نیست حتی اگر مابقی داوطلبان انتخاب رشته نکرده باشند و صندلی خالی برای فرد موجود باشد.

در مطلب انواع دوره های آموزشی و انواع دانشگاه ها به بررسی دوره ها و دانشگاه های مختلف پرداخته ایم.

شرایط فرهنگیان کنکور سراسری

در دانشگاه فرهنگیان کف نمره قبولی 6500 است و اگر فرد این تراز را آورده باشد و در روزانه و شبانه مجاز شده باشد به معنی قبولی قطعی‌اش نیست بلکه به انتخاب رشته سایر رقبا و جواب مصاحبه فرهنگیان هم بستگی دارد.

پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی

پذیرش این رشته‌ها صرفاً بر اساس معدل می‌باشد نه آزمون سراسری.

در نظام قدیم تأثیر سوابق تحصیلی به‌صورت 25 درصد سوم دبیرستان و 5 درصد پیش‌دانشگاهی می‌باشد اما برای نظام جدید این 30 درصد فقط مختص سال دوازدهم است.

به فردی که عنوان دیپلم متفاوتی از گروه آزمایشی کنکورش دارد 30 درصد سوابق تحصیلی به‌طور کامل تعلق می‌گیرد.

برای اطلاع از دفترچه و اصلاحیه های انتخاب رشته صرفا بر اساس کنکور سراسری به مطلب دفترچه راهنمای انتخاب رشته کنکور 1399 مراجعه کنید.

رتبه کشوری در کنکور

این رتبه صرفاً جهت اطلاع داوطلب است و در انتخاب رشته فقط نمره کل در زیرگروه و رتبه در سهمیه نهایی مؤثر است.

فاقد تأثیر سوابق تحصیلی

برای افرادی که بعد از تأثیر 30 درصد سوابق تحصیلی رتبه بدتری به نسبت حالت عادی کسب می‌کنند، سوابق تحصیلی را تأثیر نمی‌دهند.

ماکزیمم نمره کل زیرگروه‌ ها

این بخش برای دانشگاه‌های دارای مصاحبه است مثل فرهنگیان که 6500 می‌باشد.

برای دانشگاه‌هایی مثل بقیه‌الله و دکتری پیوسته (دارو، دندان و پزشکی) کف نمره قبولی 9000 است.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 18 مرداد 1400 زمان : 20:46 نظرات (0)
بازدید : 217

بازار کار رشته های مختلف کنکور

اگر بازار کار محدود به چند رشته و برای چند گروه خاص بود، مشخصاً خیلی سریع ظرفیت پذیرش در آن پر می شد و همه از آن آگاهی داشته و در کل اشباع می شد. اما باید گفت که پتانسیل بازار کار کاملاً برمی گردد به ویژگی های شخصیتی خود فرد که بتواند با شرایط بازار کار سازگاری داشته باشد یا خیر.

برای شناخت هرچه بهتری حتما در تست های روانشناسی مانند تحلیل تست هالند برای داوطلبان کنکور و انتخاب رشته + دانلود شرکت کنید.

کار سخت آدم سخت کوش و صبور میخواهد

مثلا رشته هایی مانند پرستاری بازار کار خوبی داشته و داوطلب با تحصیل در هر دانشگاهی می تواند شاغل شود اما اگر تیپ شخصیتی وی به گونه ایی باشد که اهل کار تیمی نبوده، صبر و تحمل کافی نداشته باشد، ساعات کاری بالا، سختی و استرس کار بر روی وی تأثیر منفی بگذارد تا حدی که بخواهد به طور کامل او را از کارش بیرون بیاورد این رشته مناسب وی نخواهد بود اما به طور کلی در پست رشته های پر طرفدار کنکور تجربی کدامند؟ بهترین رشته ها را بررسی کردیم.

پس گاهی اوقات رشته هایی وجود دارد که حتی رتبه ی خیلی عالی نیز نمی خواهد مانند پرستاری یا فوریت پزشکی و امکانات شغلی مناسب و مهیایی نیز در جامعه دارد اما باید دید که با شخصیت فرد سازگار است یا خیر.

کدام رشته های کنکور بازار کار مناسبی دارند؟

در بحث بازار کار نیز باید به این مسأله دقت کرد که رشته هایی بهتر است که عمدتاً همه ی دانشگاه ها در همه مدل اعم از روزانه ، شبانه، آزاد، غیرانتفاعی و حتی دوره ها و کلاس های بیرون از فضای دانشگاه دارای بازار کار رقابتی تری بوده و البته اگر شخص، فرد ورزیده و درجه یک در آن باشد می تواند سربلند در آن رشته بیرون بیاید اما سختی های خاص خود را داشته و به دلیل نداشتن انحصار در گرو یک ارگان یا تیم خاص شرایط موفقیت در آن مشکل تر خواهد بود.

میخواهید این رشته ها را بیشتری بشناسید؟ لیست زیر را از دست ندهید:

رشته های پر طرفدار کنکور تجربی کدامند؟

رشته های پرطرفدار کنکور انسانی کدامند؟

رشته های پرطرفدار کنکور ریاضی کدامند؟

رشته هایی که بازار کار آن ها فقط در یک کانال است

به طور مثال رشته هایی مانند مهندسی نفت، هوافضا با وجود اسامی برجسته و بزرگ خود به تنهایی نمی توانند فرد را موفق کنند. زیرا اگر در آن دوره استخدام در شرکت های بزرگ مانند شرکت نفت برای او وجود نداشته باشد و یا به هر دلیلی فرد مایل به کار در آن مجموعه نباشد انتخاب دومی نخواهد داشت.

آینده شغلی مستقل کار کردن

این یعنی شغل فرد به گونه ایی بوده که بتواند به تنهایی برای بازار کار خود تصمیم بگیرد. یعنی همان خود کارآفرینی. این فرآیند شامل رشته هایی می شود که شخص بتواند به طور فردی و یا با یک تیم محدود و حتی سرمایه ی ناچیز و اندک نیز کار کند.

یعنی رشته هایی که شخص بتواند با تلاش خود در آن موقعیت پیشرفت کند. مانند مهندسی کامپیوتر که با خوب بودن زبان خارجه می توان از سایت ها و آموزش های رایگان موجود استفاده کرده و خود را رشد دهد. یعنی فقط با یک لپ تاپ و کارکردن و ایده داشتن می توان جایگاه خود را پیدا کرد.

رشته های کارخانه ای کنکور

برخی از رشته ها که حتماً نیاز به فعالیت در فضایی مانند کارخانه دارند:

این رشته ها مانند مهندسی صنایع که علی رغم نیاز به کار درفضایی مانند کارخانه برای بازار کار خود یک رشته ی میان رشته ایی بوده و با داشتن مباحث و واحد های رشته های برق، مدیریت، کامپیوتر و درکل همه ی مهندسی ها در کنار هم مانند زبان مشترک تمامی رشته های مهندسی است.

پس در کل رشته هایی که به صورت خود کار آفرینی بوده و انحصار آن صرفاً در یک مجموعه ی خاص نمی باشد مفید و مناسب هستند. این انحصار برای رشته هایی مانند دندان پزشکی و داروسازی و از این قبیل رشته ها وجود دارد.

رشته های خود کار آفرین در انتخاب رشته و بازار کار آنها

رشته های خود کار آفرین یعنی رشته ایی که شخص بتواند با آموزش های بیرون از فضای دانشگاه و حتی به صورت خود خوان بتواند رشد کرده و با تیپ شخصیتی وی سازگار باشد. که البته اینگونه رشته ها برای انتخاب و تحصیل مناسب و عالی هستند. رشته های میان رشته ایی مانند آی تی و مهندسی صنایع نیز این قابلیت را دارا بوده و مناسب هستند.

همچنین در مجموعه ی گروه علوم انسانی رشته هایی مانند مشاوره نیز دارای قابلیت های گفته شده می باشد که تماماً امتیاز در انتخاب رشته محسوب می شود.

سخن پایانی در مورد آینده شغلی رشته ها

چیزی به عنوان بازار کار بکر و دست نخورده وجود نداشته مگر اینکه شخص با تمام وجود برای شغل خود تلاش کرده و بتواند به موفقیت برسد. در کل باید جسارت کار کردن داشته و به هر میزانی که در آن به در بسته خورد بتواند دوام آورده و تلاش کند.

مطمئن باشید که اگر خوب باشید روز رشد شما نیز می تواند اتفاق بیافتد و ثمره ی آن را ببینید.

در نهایت برای آگاهی از بازار کار رشته ها حتماً با یک فارغ التحصیل موافق و مخالف آن رشته مشاوره داشته و با دید باز انتخاب کنید و به دلایل خوب و بد آن هم توجه کنید.

در طرح آموزش انتخاب رشته کنکور سراسری نزدیک به 160 رشته به طور کامل بررسی شده استکه میتوانید از آن استفاده کنید.

پیشنهاد ویژه : انتخاب رشته تلفنی کنکور 1400 با علیرضا افشار

ویدیو توضیحات استاد علیرضا افشار در مورد بازار کار رشته ها را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید (کلیک کنید)

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 18 مرداد 1400 زمان : 12:37 نظرات (0)
بازدید : 257

بارها از اهمیت فصل تابستان صحبت کردیم،این اهمیت همچنان پابرجا است و میتوان بهترین استفاده از تابستان کنکور را داشت حتی اگر یک ماه بیشتر از تابستان باقی نمانده باشد، در این مطلب به گزارش کار درسی استاندارد در فصل تابستان کنکور میپردازیم

عملکرد مناسب در برنامه ریزی کنکور تنها به فعالیت های درسی مرتبط نیست بلکه فعالیت های غیر درسی و متفرقه نیز نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.

کار های غیر درسی در گزارش کار درسی استاندارد

گاهی فعالیت های غیر درسی انقدر پررنگ میشود که درس خواندن را تحت شعاع قرار میدهد و به روند درسی داوطلب ضربه میزند.

استراحت بین درس خواندن باید به گونه ای باشد که حکم جایزه برای عملکرد مثبت و بازیابی انرژی داشته باشد نه بهانه جویی و اهمال کاری در سال کنکور.

جلوگیری از اتلاف وقت و بهانه جویی در تابستان

برای جلوگیری از اتلاف وقت بهتر است منابع کنکور و برنامه ی روز بعد خود را شب قبل اماده کنید البته این مساله نباید باعث وسواس شما و توجه به مواردی مثل ساعت رند و … شود.

اهمیت این موضوع در نظم ذهنی و ارامش و انگیزه ی بیشتر است هر چه برنامه ی شما شفاف تر باشد عملکرد شما بهتر خواهد بود.

موراد مهم دیگر در تحلیل عملکرد روزانه تابستان

  • آماده شدن صبح برای شروع برنامه
  • نکات قبل آزمون آزمایشی کنکور غیر حضوری
  • استراحت و میان وعده در گزارش کار درسی
  • ورزش روزانه در برنامه ریزی کنکور
  • زمان های تست زنی
  • استراحت های بین مطالعه
  • وقت وعده های غذایی
  • اهمیت ساعت های غیر رند درس خواندن
  • استفاده از زمان های مرده و کوتاه برای درس خواندن
  • وسواس های فکری در تحصیل
  • اهمیت زمان های خرد و ریز شده در درس خواندن
  • نکات افزایش کیفیت و جلوگیری از افت راندمان مطالعه و درسی
  • افزایش ساعت مطالعه در گزارش کار تابستان
  • اهمیت رقابت درسی با خود
  • و بسیاری موارد دیگر

مشاوره پیشنهادی : آنالیز برنامه درسی کنکوریها

ویدیو کامل استاد علیرضا افشار تحلیل عملکرد و گزارش کار درسی روازنه در تابستان را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید (کلیک کنید)

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 18 مرداد 1400 زمان : 12:17 نظرات (0)
بازدید : 237

کلاهبرداری در انتخاب رشته موضوع داغ این روز های بعد از اعلام نتایج است. داوطلبان کنکوری سال تحصیلی 1400 می بایست بسیار مراقب باشند زیرا در این میان افراد سودجویی هستند که با ساختن کارنامه های جعلی و درصد های غیر قابل قبول ادعای قبولی شما را در فلان رشته و دانشگاه مذکور می کنند.

چه کسانی بیشتر در معرض کلاهبرداری انتخاب رشته هستند؟

علت این امر این است که داوطلبان رتبه برتر خود به بازه و طیف قبولی رشته و دانشگاه مورد نظر خود تا حدودی آگاهی و آشنایی داشته اما داوطلبی که رتبه ی نامناسب دارد با این که حتی شک دارد با رتبه بد کنکور انتخاب رشته کنیم یا نه؟ گاهی اوقات طمع کرده و تصور می کند که شاید در این مرحله یکسری تکنیک ها و ظرفیت های پنهانی وجود داشته تا بتوان با استفاده از آن قوانین رشته ی خوبی را بدست بیاورد.

اینگونه اشخاص با تفکر اینکه یکسری مهارت ها وجود داشته که برخی مانند جادوگر بتوانند آن ها را به خواسته اشان برسانند که دیگران از پس آن برنمی آیند اغلب فریب خورده و به سمت و سوی آن ها کشیده می شوند.

مصاحبه های جعلی در فضای انتخاب رشته برای کنکور سراسری

هستند عده ای که با ساختن مصاحبه های جعلی افرادی را در پس دوربین های تبلیغاتی خود آورده که با داشتن رتبه های بد مانند 100 هزار و از این دست توانسته اند با ترفند های آن ها به رشته و دانشگاه مناسب دست یابند.

برای مثال چند نمونه از این موارد را نام می بریم:

مثلاً با نوشتن جمله هایی مانند چگونه با رتبه های نامناسب در دانشگاه و رشته های عالی قبول شویم بر روی بنرهای تبلیغاتی، داوطلب را فریب داده و یا مثلاً هستند عده ای که ادعا می کنند با رتبه های 16 و 17 هزار رشته هایی مانند مکاترونیک، برق و حتی مکانیک را در دانشگاه های شریف و امیرکبیر و از این دست قبول کرده اند. پس تا دلتان بخواهد از این صحبت ها و داستان های جعلی فراوان است.

حتی گاهی اوقات در سایت های بسیار معتبر اعداد و ارقامی وجود دارند که با هیچ مورد واضح و دقیقی سنخیت نداشته. به طور مثال برای رشته ی پرستاری در دانشگاه روزانه های خوب رتبه های غیرقابل قبول و غلط انداز را در میان دیگر رتبه ها ی مورد نیاز آن رشته و دانشگاه مورد نظر می آورند. این مورد گاهی به علت داشتن مزایای ایثارگری و از این دست برای داوطلب اتفاق افتاده و برخی اوقات حتی می تواند یک اشتباه تایپی در سایت مذکور باشد که همین سبب خطا برای داوطلب شده که با خواندن آنها دچار ذهنیت غلط از رتبه و شرایط قبولی خود شود.

قبولی با رتبه های فضایی در رشته های بدون آزمون در دانشگاه های روزانه

برخی رشته ها هستند که در دانشگاه های روزانه بدون آزمون بوده و فرد داوطلب می تواند با رتبه های بد نیز در آنها پذیرش شود اما این رشته ها شامل شیمی محض، زیست جانوری و از این قبیل است که خواهان کمتری دارد به خصوص که ظرفیت رشته های بدون آزمون نیز در چند سال اخیر روز به روز بیشتر شده که در نهایت فرد مشاور با شیطنت ادعای قبولی روزانه با رتبه های فضایی را می کند درحالی که در رشته های صرفا با سوابق تحصیلی برای انتخاب آن رشته در دانشگاه مذکور رتبه ملاک قبولی نبوده.

قبولی در پردیس های دانشگاه های معتبر با رتبه های نه چندان خوب

به طور مثال هستند عده ایی که ادعا می کنند توانسته اند یک رتبه ی نه چندان خوب را در دانشگاه امیرکبیر با انتخاب رشته ی خوب خود پذیرش کنند. اما اسمی از پردیس آن و شعبه ی دانشگاه قبول شده نمی آورند انواع دوره های آموزشی ( روزانه ، شبانه و…) و انواع دانشگاه (سراسری ، آزاد و…) پس حتما از آگاهی کامل داشته باشید.

ترفند پذیرش داوطلبان با رتبه های به ظاهر بد بدون درج نام رتبه ی کشوری

هستند عده ایی از مشاوران تحصیلی انتخاب رشته که بدون درج نام رتبه ی کشوری ادعای قبولی شخص را در دانشگاه خوب داشته درصورتی که رتبه ی منطقه ی داوطلب را ذکر نکرده اند زیرا با رتبه ی کشوری انتخاب رشته انجام نمی شود و بلکه با رتبه ی سهمیه ی مناطق مختلف و یا ایثارگری انتخاب می شود.

چه کنیم که فریب افراد سودجو در فرآیند انتخاب رشته را نخوریم؟

اگر داوطلب می خواهد که فریب این دست افراد را نخورد و بتواند با حواس جمع در بحث انتخاب رشته عمل کند. کاری که می بایست انجام دهد این است که با کارنامه های مختلف سعی کند محدوده ی قبولی رشته ها را چک کند که این توضیحات در طرح آموزش انتخاب رشته کنکور سراسری به طور کامل تر بررسی شده است.

توجه: سایت های گزینه ی 2، کانون و گاج نسبت به سایر سایت ها برای بحث کارنامه های انتخاب رشته و مشاهده ی طیف قبولی رشته ها و رتبه ها دارای اعتبار بیشتری هستند. همچنین تخمین رتبه سایت سنجش نیز اطلاعات خوبی را می تواند به داوطلب بدهد.

نکته مهم: انتخاب رشته هیچ ترفند و مهارتی که بعضی از مشاوران تحصیلی ادعا می کنند ندارد و فقط به رتبه و کارنامه ی شخص داوطلب بستگی دارد. زیرا سنجش برای انتخاب رشته قوانین خاص خود را دارد و انتخاب رشته ی خصوصی کنکور سراسری هیچ ترفند ویژه و مخفی ای ندارد.

ویدیو توضیحات استاد علیرضا افشار در مورد کلاهبرداری در انتخاب رشته را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید (کلیک کنید)

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار دوشنبه 18 مرداد 1400 زمان : 11:51 نظرات (0)
بازدید : 209

برای جواب به سوال این که انتخاب رشته کنیم یا پشت کنکور بمانیم باید اول به چند سوال مهم پاسخ دهیم:

1) هدفمان از انتخاب رشته کنکور چیست؟

خیلی مهم است که هدف شما از انتخاب رشته کنکور سراسری چیست؟ هدف شما رشته ای خاص در دانشگاهی خاص یا شهری خاص است؟ میخواهید در کدام دوره آموزشی دانشگاهی شرکت کنید؟ اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید از مقاله ی انواع دوره های آموزشی ( روزانه ، شبانه و…) و انواع دانشگاه (سراسری ، آزاد و…) استفاده کنید.

2) با انجام تخمین رتبه ی کنکور حدودا به چه رتبه ای در کنکور 1400 میرسید؟

همانطور که در مطلب تخمین رتبه کنکور بررسی کردیم باید بعد از کنکور درصد های خود را تخمین زده باشید تا حدود رتبه ی خود را بدست بیاورید و با استفاده از آن بررسی کنید که آیا رتبه ی شما در کنکور به خواسته های شما نزدیک است یا نه؟

3) به هر قیمتی میخواهید به دانشگاه بروید یا فقط در صورت قبولی مواردی خاص به دانشگاه میروید؟

فقط در صورتی که به رشته و دانشگاه مورد علاقه ی خود برسید به دانشگاه میروید یا در هر صورتی میخواهید به دانشگاه بروید؟ اگر محدوده ی انتخاب های شما در دانشگاه و رشته وسیع باشد بهتر است انتخاب رشته انجام دهید. حتی برخی رشته های بدون آزمون کنکور1400 هم بازار کار خوبی دارند .

4) مشکل سربازی یا خانوادگی و یا هرچیز دیگری برای پشت کنکور ماندن ندارید؟

شاید مایل هستید که پشت کنکور بمانید اما با مشکل سربازی رو به رو هستید یا خانواده به هیچ وجه راضی به پشت کنکور ماندن شما نیست پس باید قبل از اینکه شروع به کنکور 1401 کنید حتما مشکلات خود را در این زمینه حل کنید وگرنه سال پر چالشی خواهید داشت.

میخواهم پشت کنکور بمانم باز هم انتخاب رشته کنم؟

در جواب این سوال باید به چند سوال پاسخ دهید: رتبه ی شما چقدر بدتر از اهدافتان هست؟ اگر رتبه ی شما فاصله ی خیلی زیادی با هدف شما نداشته باشد و در انتخاب رویایی و خوشبینانه ممکن است به این رشته برسید حتما انتخاب رشته کنید.

اما اگر به هیچ وجه ممکن نیست یه رشته ها و دانشگاه های مورد علاقه ی خود برسید و مشکل سربازی یا فشار خانواده ندارید و اهل درس خواندن و اصلاح عادات بد هستید میتوانید پشت کنکور بمانید اما به شرطی حداقل خودتان بدون هزینه در انتخاب رشته شرکت کنید و در صورتی که تا اعلام نتایج با کیفیت درس نخواندید به دانشگاه بروید. پیشنهاد ما برای شما این است که رشته های روزانه ایدهآل تون + چند رشته از دانشگاه های غیر روزانه متناسب با رتبه خودتان را انتخاب کنید تا اگر در اواخر شهریور 1400 (موعد اعلام نتایج انتخاب رشته) احساس کردید برای پشت کنکور ماندن آمادگی ندارید و ترجیح دادید که به دانشگاه بروید ، از این بابت به مشکل برنخورید .

اگر رتبه ی شما حساس هست پیشنهاد میکنیم حتما در انتخاب رشته علیرضا افشار شرکت کنید تا از یک مشاور با تجربه بهره ببرید.

نکته مهم: در صورتی که انتخاب رشته کنید و تصمیم به پشت کنکور ماندن بگیرید میتوانید از یک ماه مشاوره خصوصی کنکور به صورت رایگان استفاده کنید.

بررسی علل و راهکار های پشت کنکور ماندن

اولین راهکار برای پاسخ به این سؤال این است که از خودمان بپرسیم چرا نتوانسته ایم برای بار دوم و یا حتی سوم نیز در کنکور سراسری موفق عمل کرده و پشت کنکور ماندن را انتخاب نکنیم.

در این میان تنها سؤالی که داوطلب می تواند از خود بپرسد این است که به عقب باز گردد و با خود به این موضوع بیاندیشد که چه کارهایی برای موفق شدن می توانسته انجام دهد که انجام نداده است.

تمام عوامل محیطی از جمله مشاوره غلط و نادرست، تدریس ناکامل و غیراصولی برای آزمون کنکور سراسری اساتید مدرسه و یا حتی مؤسسات آموزشگاهی و مواردی ازاین دست را سنجیده و به این فکر کنید که چرا خودتان برای خود کار بهتری انجام نداده اید. برای پشت کنکور ماندن حتما دنبال اشکالات و ایرادات فنی در خود بگردید که سال گذشه باعث خراب شدن رتبه شما شد ؛ اگر صرفا با ارائه زمان کامل یکساله برای کنکور 1401 امیدوار هستید ، خیلی روی این موضوع حساب باز نکنید و بدنید تا زمانیکه اشکالات تون نفهمید و اصلاح نکنید براتون اتفاق خای نخواهد افتاد .

پس باید روی خودتان متمرکز شوید و به کم کاری ها و مشکلات خود آگاه شوید.

موفقیت یک پشت کنکوری باید با تقویت عوامل درونی باشد

تمامی موارد فوق این نکته را بیان می کند که عوامل بیرونی را کنار گذاشته و به عوامل درونی خود مسلط شوید تا به کارهای متفاوت برسید. و فقط به این سؤال پاسخ دهید که قرار است با آینده ی خودتان چه کنید و چه اتفاقاتی برایتان رقم بخورد.

برای موفقیت در کنکورکامل گرایی را کنار بگذارید

یکی از راهکارهای مطالعه برای کنکور سراسری این است که کامل گرایی را کنار گذاشته و با خودتان صادق باشید:

به طور مثال کل زمان مطالعه در یک روز را به بهای از دست دادن اندک ساعات اولیه ی آن از دست ندهید و برنامه ریزی کنکور خود را ادامه دهید. و یا اگر شخصی هستید که روی کاغذ به یک برنامه ی اصولی و مناسب می رسید و هنگام اجراء آن برنامه با مشکل مواجه هستید آیا راهکاری برای خود پیدا کرده اید؟ و یا حتی به این فکر کنید که آیا شخصی هستید که ظرفیت باخت را داشته باشد و بتواند از پس تمام مشکلات خود بر بیاید. در کل می بایست همه ی موانع را سنجید و ایده آل گرایی را کنار گذاشت تا از پس هرموضوعی بربیایید. رند کردن ساعت هنگام استراحت ، حساسیت روی تایم شروع  و اتمام دروس ، و ….

اول خودتان را تست کنید بعد پشت کنکور بمانید

یکی از راهکار های آگاهی به توان و ظرفیت هر داوطلب برای ادامه دادن و پشت کنکور ماندن این است که انتخاب رشته کرده و تا هفته ی دوم الی سوم شهریور ماه که پاسخ های نهایی انتخاب رشته ی داوطلبان از سوی سازمان سنجش منتشر می شود، شروع به مطالعه کنکور ۱۴۰۱ کرده و از خود آزمون سنجش توانایی برای مطالعه در سال آینده را بگیرند. انتخاب رشته غیر روزانه در کنکور 1400 و دادن فرصت چند هفته ای برای مطالعه کنکور 1401 و ایجاد تغییرات بهترین راهکار است تا با خیال راحت پشت کنکور 1401 بمانید .

اگر در انتها دیدند که اهل مطالعه و ماندن پشت کنکور هستند می توانند ادامه دهند. زیرا به قول معروف مشت نمونه ی خروار است . این یعنی اگر شخصی در کوتاه مدت بتواند کاری را انجام دهد در دراز مدت نیز از پس آن برمی آید.

توجه: داوطلبانی که قصد ماندن پشت کنکور سراسری را دارند می بایست از خود باز خورد گرفته و به این آگاه شوند که آیا اهل مطالعه ی مستمر و عمل کردن هستند یا نوسان در مطالعه دارند.

راهکار ثبت نام در رشته های صرفا سوابق تحصیلی و بدون آزمون برای پشت کنکوری ها

اگر داوطلبی به این موضوع آگاه شود که نمی تواند ادامه دهد و در ذهن خود نیز به این سؤال می رسد که آیا دانشگاه برود یا خیر، می تواند در یک رشته ی بدون آزمون در نزدیک محل زندگی خود ثبت نام کرده و در کنار آن به مطالعه برای کنکور ادامه دهد.

اگر در ترم اول یعنی حدوداً تا بهمن ماه مشاهده کرد که می تواند ادامه دهد دانشگاه را رها کرده و برای کنکور سراسری مطالعه کند در غیر اینصورت از مطالعه برای کنکور سراسری دست کشیده و به دانشگاه و جوانب دیگر زندگی خود بپردازد اگر اطلاعات کافی در این زمینه ندارید از مطلب بررسی انتخاب رشته صرفا با سوابق تحصیلی استفاده کنید.

آمار و ارقام رایج نشان می دهد که اغلب افراد پشت کنکوری نتیجه ی چندان متفاوتی با سال قبل را کسب نکرده اند البته هستند کسانی که خلاف این جمله را ثابت کرده باشند و استثناء بوده باشند اما در کل افزایش زمان پیش روی یک فرد بخصوص داوطلب پشت کنکوری را فریب داده و به بهانه ی در اختیار داشتن زمان کافی از تراکم و حجم مطالعه ی روزانه و استمرار مطالعه ی خود می کاهند و همین باعث بوجود آمدن روزمرگی برای وی شده و برچسب همیشه پشت کنکوری را به خود می زنند.

توجه: مشورت کردن با شخص مشاور و اعضاء خانواده در خلال آگاهی به عوامل درونی شخص می تواند داوطلب کنکوری را به ماندن و ادامه دادن برای مطالعه ی کنکور سراسری ترغیب کند. اگر داوطلب در بازه ی کوتاه مدت که برای ازمایش و سنجش بازدهی خود در نظر گرفته بود تغییر چندانی با گذشته ی خود احساس نکرد ماندن پشت کنکور سراسری هیچ فایده ایی نخواهد داشت.

 توضیحات کامل استاد علیرضا افشار در مورد انتخاب رشته یا پشت کنکور ماندن را در سایت اصلی ما به آدرس زیر ببینید:

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 06 مرداد 1400 زمان : 12:26 نظرات (0)
بازدید : 275

آموزش انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۰

ابتدا وقتی با کارنامه ی کنکور رو به رو می شوید برا تحلیل و آنالیز اعداد و ارقام نیاز است به سراغ مقالات و ویدیو های پیشین ما در ارتباط با تحلیل ، ارزیابی و خواندن صحیح کارنامه بروید سپس می توانید طبق دستوالعمل زیر انتخاب رشته ی خود را آغاز کنید.

دانلود پارت اول 

دانلود پارت دوم 

توجه : لطفا قبل از مشاهده فیلم های آموزش رایگان انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۰ فایل های صوتی بالا را به دقت گوش کنید .

گام اول انتخاب رشته کنکور 1400 (تهیه لیست اولیه)

تهیه لیست استان ها

اسم لیست استان هایی که به آنها علاقمند هستید را به روی کاغذ بیاورید حتی اگر در یک استان تنها حاضرید دانشجوی پزشکی شوید و علاقه به تحصیل رشته ی دیگری در آن استان ندارید.

نکته ی مهم در انتخاب استان ها این است که حتما به استان های همسایه ی هر انتخاب نیز توجه کنیم مثلا اگر در ایلام را انتخاب کردیم استان کرمانشاه را نیز بنویسیم.

نکته ی مهم بعدی برای تهیه ی لیست استان های انتخاب رشته این است که به ناحیه ها و قطب ها توجه کنیم،اگر استان البرز هستیم سمنان،زنجان و … هم در نظر بگیریم که شانس قبولی بیشتری داریم.

برای اطلاع بیشتر از نواحی و قطب های به مقاله ی گزینش کشوری یا ناحیه ای یعنی چه؟ مراجع کنید.

تهیه لیست رشته ها

لیست رشته هایی که به آن علاقه دارید نیز بنویسید،این کار در مرکز مشاوره تحصیلی استاد افشار با تست های رغبت سنج شغلی صورت می گیرد.

بعد از تهیه لیست استان ها و رشته ها چه کنیم؟

برای تهیه ی لیست اولیه انتخاب رشته دو رویکرد داریم:

اگر پیش مشاور رفته اید

در این مرحله اگر پیش مشاور رفته باشید لیست استان ها و رشته های شما را به نرم افزار انتخاب رشته می دهد،در انتخاب رشته ی دکتر افشار لیست های شما به همراه اطلاعات کارنامه به نرم افزار انتخاب رشته داده می شود و این نرم افزار لیستی متناسب با رتبه ی شما تهیه می کند.

انتخاب رشته بدون مشاور

اگر به مشاور انتخاب رشته مراجعه نکردید و به نرم افزار انتخاب رشته کنکور سراسری نیز دسترسی نداشتید می توانید با استفاده از دفترچه استان ها و رشته های مورد نظر خود را تطبیق دهید و لیست را دستی تهیه کنید.

سایت گزینه 2 و کانون فرهنگی آموزش قلم چی نیز نرم افزار های رایگان تخمین رتبه در اختیار داوطلبان قرار داده اند. بهتر است اگر از این نرم افزار ها استفاده می کنید نتیاج را برای رتبه ی بهتر از رتبه ی خود و رتبه ی بدتر نیز تست کنید تا طیف قبولی خود را به دست آورید

لیست انتخاب رشته اولیه حتما نباید 150 عدد باشد بلکه می تواند 200 الی 300 انتخاب را در بر بگیرد.

دانلود ویدیوی 1 

 

گام دوم انتخاب رشته کنکور 1400

در گام قبلی گفتیم لیست اولیه می تواند بیش از 150 عدد باشد،در این مرحله باید لیست خود را فیلتر کنیم مواردی که اصلا مورد پسند شما نیست یا شدنی نیست را خط بزنید.

این حذف کردن تا حد زیادی به شرایط شما نیز بستگی دارد برای مثال اگر حتما میخواهید به دانشگاه بروید انتخاب های بیش از حد ایده ال را حذف کنید یا بالعکس اگر فقط قصد تحصیل در دانشگاه یا رشته های خاصی را دارید انتخاب های بدبینانه که باب میل شما نیست را حذف کنید.

اگر می خواهید در صورت قبول نشدن پشت کنکور بمانید باید بیشتر مراقب لیست خود باشید چون ممکن است سال بعد با محرومیت هایی رو به رو شوید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد محرومیت های به محدودیت ها و محرومیت های انتخاب رشته چیست؟ مراجعه کنید.

نکته ی مهم: حتما لیست خود را با دفترچه انتخاب رشته کنکور چک کنید چون ممکن است اشتباها رشته یا دانشگاهی تغییر کرده باشد و یا رشته ای در دانشگاهی اضافه شده باشد که در نرم افزار ها وجود نداشته باشد.خود داوطلب یا مشاور او حتما باید این موارد را چک کنند.

پیشنهادی ویژه : طرح آموزش صفر تا صد انتخاب رشته کنکور 1400

دانلود ویدیوی 2 

 

گام سوم دسته بندی 150 گزینه لیست انتخاب رشته

انتخاب های ما به طور کلی به 5 دسته ی زیر تقسیم بندی می شوند:

انتخاب های رویایی :

انتخاب هایی که از حد و حدود رتبه ی کنکور ما یک پله بهتر و بیشتر است این پله و جهش باید متناسب با رتبه ی  ما باشد مثلا کسی که رتبه ی 4000 کسب کرده گام هایش 2 الی 3 هزار نفری است و کسی که رتبه ی 1000 آورده گام هایش 100 یا 200 نفری است.

انتخاب های خوشبینانه :

این انتخاب ها اندکی از رتبه ی ما بهتر است و ممکن است در بهترین حالت و اگر سال خوبی برای ما باشد در این گزینه ها قبول شویم.

انتخاب های واقع بینانه :

این دسته کاملا متناسب با رتبه ی کنکور ماست و اگر اتفاق خاصی نیفتد منطقا باید در این رشته ها پذیرفته شویم. البته این دسته جزئیات فراوانی دارد.

انتخاب های بدبینانه :

اندکی از شرایط و وضعیت ما پایین تر است اگر اوضاع مطابق میل ما پیش نرفت قبولی های ما برخلاف پیش بینی از این دسته انتخاب می شود.

این شرایط به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد مثلا رغبت داوطلبان به یک رشته یا دانشگاه خاص در سالی که ما کنکور داده ایم یا کاهش ظرفیت دانشگاه مورد نظر در رشته ای که مد نظر داریم و…

انتخاب کف قبولی:

از حد ما خیلی پایین تر است و می توان گفت این دسته انتخاب های صد در صد قبولی است و برای اطمینان خاطر دانش آموز است.

در بعضی موافع این انتخاب ها برای کسانی است که به هر قیمتی می خواهند به دانشگاه بروند.

از هر تعداد انتخاب چه تعدادی در لیست نهایی ما باشد؟

گرچه تعداد این لیست با ریسکی که میخواهیم بپذیریم ارتباط مستقیم دارد اما برای فهم بهتر موضوع یک مثال می زنیم.

مثلا 15 انتخاب را به دسته ی رویایی اختصاص می دهیم و 35 انتخاب به دسته ی خوشبینانه همچنین 45 انتخاب واقع بینانه و 35 انتخاب واقع بینانه و در اخر 20 انتخاب کف قبولی در نظر می گیریم.

در موقع انتخاب رشته هنوز خیلی از دواطلبان سوال می کنند پشت کنکور بمانیم یا نه؟ مسلماً اگر هدف به پشت کنکور ماند باشد این دسته باید لیست خود را با انتخاب های ایده آل پر کنند.

باز هم تاکید می کنیم این تعداد به شرایط شما و اهداف شما ارتباط نزدیکی دارد

مشاورانی که بر روی انتخاب رشته ی تضمینی تاکید می کنند لیست خود را تضمین می کنند نه هر رشته و دانشگاهی که شما بخواهید با این نکات متوجه می شوید که این دسته تعداد انتخاب های بد بینانه و کف قبولی را افزایش می دهند.

دنبال لیست های صرفاً رویایی و ایده ال نباشید اینگونه لیست ها فقط یک یا دوماه باعث خوشحالی شما می شوند و در عمل مردود می شود پس متناسب با رتبه و شرایط خود لیست را تهیه کنید.

دانلود ویدیوی 3 

 

گام چهارم شخصی سازی لیست انتخاب رشته با توجه به اولویت ها و علایق

با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته یا دستی لیست خود را تهیه کردیم و دسته بندی نیز انجام دادیم اما ایا اولویت ما برای تمام شهر ها و رشته ها ثابت است؟

برای مثال تهران نسبت به شهرستان تا چه میزانی برای داوطلب تفاوت دارد؟ رشته ی پزشکی و یا داروسازی چه جایگاهی در ذهن شما دارد؟

برای توضیح بهتر مساله یک مثال دیگر می زنیم ممکن است قبولی در استان تهران به قدری برای داوطلب اهمیت داشته باشد که حاضر باشد به جای پزشکی به سراغ رشته ی داروسازی برود و یا نه ممکن است رشته ی پزشکی به قدری برای او اهمیت داشته باشد که حتی پزشکی دورترین نقطه نیز اولویت وی باشد.

امتیاز دهی به گزینه های انتخاب رشته بر حسب اولویت ها

در این مرحله شهر ها (حتی استان ها را هم نمی نویسیم و ریز تر می شویم ) ، رشته ها و دانشگاه ها را تفکیک می کنیم و به هر مورد امتیازی از 1 تا 100 می دهیم.

این امتیاز دهی ممکن از از نظر یک رشته را از نظر علاقه، آینده ی شغلی یا تست های مختلف رغبت سنجی امتیاز دهی کنیم.

اولویت شهر ها را فاکتورهایی مانند مسافت و حمل و نقل، شرایط زندگی ، آب و هوا ، فرهنگ و آداب و رسوم و موارد متعدد دیگر مشخص می کند.

حتما اسم شهر خود را در ویکی پدیا جست و جو کنید و سایت شهرداری آن شهر نیز اطلاعات مناسبی دارد.

همچنین در اولویت دهی دانشگاه رتبه ی علمی و امکانات آن دانشگاه اهمیت زیادی دارد حتما سرچ های خود را علاوه بر فارسی به زبان انگلیسی نیز انجام دهید که رتبه بندی بهتری از دانشگاه ها بدست آورید.

در این زمینه برای اطلاعات بیشتر به مطلب مقایسه کیفیت دانشگاه های مختلف نیز می توانید مراجعه کنید.

این امتیاز دهی اولولیت های شما را بیان می کند.

دانلود ویدیوی 4 

 

گام پنجم مشخص کردن ضریب اهمیت انتخاب ها

بعد از امتیاز دادن در مرحله ی قبل برای یک سری از فاکتور های بسیار پر اهمیت خود ضریبی بین یک تا پنج در نظر می گیریم.

مثلا دختری که در مشهد ساکن است و قبولی در این استان برای او اهمیت بسیار فراوانی دارد باید به تمام  شهر های استان مشهد و یا دانشگاه های استان مشهد ضریب بالا اختصاص دهد.

یا شخصی که پزشکی با اختلاف زیادی نسبت به سایر رشته در اولویت اوست باید به رشته ی پزشکی ضریب بالا دهد.

این ضریب ها باعث می شود اختلاف انتخاب ها بیشتر شود و انتخاب اسان تر صورت گیرد.

مثال: برای فهم بهتر این موضوع مثالی می زنیم شخصی در شهر یزد زندگی می کند و به رشته ی برق علاقه دارد.

او با سه انتخاب زیر مواجه است:

* رشته ی امار دانشگاه علم و صنعت ( دانشگاه با کیفیت و رشته ی معمولی برای او )

* رشته ی برق دانشگاه باهنر کرمان ( رشته ی مورد علاقه در استانی دیگر )

* رشته ی صنایع در دانشگاه یزد ( شهر محل سکونت اما با رشته ای دیگر )

امتیاز های او نیز به این صورت است:

امتیاز داوطلب به شهرها: تهران 70 – کرمان 80 – یزد 100

امتیاز داوطلب به رشته ها: آمار 50 – برق 100 – صنایع 75

امتیاز داوطب به دانشگاه: علم و صنعت 80 – باهنر 40 – یزد 50

ضریب های او نیز به صورت زیر است:

ضریب اهمیت شهر 3 – ضریب اهمیت رشته 4 – ضریب اهمیت دانشگاه 1

امتیاز ها بعد از اعمال ضریب:

امتیاز داوطلب به شهرها: تهران 210 – کرمان 240 – یزد 300

امتیاز داوطلب به رشته ها: آمار 200 – برق 400 – صنایع 300

امتیاز داوطب به دانشگاه: علم و صنعت 80 – باهنر 40 – یزد 50

حال امتیاز انتخاب ها را جمع می زنیم و مرتب می کنیم:

1) رشته ی برق دانشگاه باهنر کرمان = 680

2) رشته ی صنایع در استان یزد = 650

3) رشته ی امار دانشگاه علم و صنعت = 490

می بینید که اولویت های او مشخص شد و انتخاب ها بر حسب امتیاز مرتب شدند شما باید برای لیست 150 تایی خود این کار را انجام دهید.

اهمیت این موضوع بسیار بالا است و بهتر است یه فرد با تجربه انتخاب های پایانی شما را تحت نظر بگیرد.

پیشنهادی ویژه : طرح آموزش صفر تا صد انتخاب رشته کنکور 1400

دانلود ویدیوی 5 

 

گام ششم بررسی ایرادات و اشتباهات انتخاب رشته

به مرحله ی اخر رسیدیم تا این مرحله سعی بر این بود که مراحل به گونه ای باشد که خود داوطلب نیز بتواند انتخاب رشته را انجام دهد.

مرحله ی اخر ارتباط مستقیمی با تجربه دارد و حتی مشاوران کم تجربه نیز در بسیاری از مواقع، سال های اول کاری خود در انتخاب رشته را در کنار یک مشاور انتخاب رشته ی با تجربه برای چک کردن لیست نهایی کار می کنند.

توجه کنید که لیست 150 تایی شما هر چه به سمت انتها پیش می رود باید از مرغوبیت انتخاب ها نیز کاسته شود و این لیست باید اکیداً نزولی باشد نه به صورت سینوسی وگرنه انتخاب های شما می سوزد.

در مطلب انتخاب های سوخته کدامند؟ به بررسی این مطلب پرداخته ایم.

برای مثال شخصی انقدر امتیاز غیر منطقی و احساسی به رشته ی پزشکی داده است و رشته ی داروسازی را تخریب کرده است به این صورت که تمام پزشکی های کشور در اول لیست هستند و داروسازی تهران در انتخاب 50 ام است.

در این صورت صد در صد انتخاب شما می سوزد چون کسی که هیچ پزشکی ای در هیچ دانشگاهی در کشور قبول نشده است داروسازی تهران و بهترین دانشگاه ها نیز قبول نمی شود.

مطلب پیشنهادی: انتخاب رشته ی سنتی و غلط

پس این انتخاب ها یا باید جا به جا شوند یا حذف شوند و جای خود را به انتخاب دیگری دهند.

این مساله نیاز به تجربه و دقت بالایی دارد و قطعا با تجربه ی کم و تحقیق اندک به نتیجه ی ایده ال ختم نمیگردد.

دانلود ویدیوی 6 

پیشنهادی ویژه : طرح آموزش صفر تا صد انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۰

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 06 مرداد 1400 زمان : 11:40 نظرات (0)
بازدید : 183

مرحله اول) تحلیل کارنامه کنکور و تحلیل آن

بعد از دریافت کارنامه کنکور سراسری و اعلام نتایج و تحلیل  کارنامه و اطلاعات مندرج در کارنامه اولیه کنکور به صورت کامل توسط علیرضا افشار صورت میگیرد.

مرحله دوم) تیپ شخصیتی برای انتخاب رشته

انواع مختلف آزمونهای لازم اعم از تیپ شخصیتی و شغلی داوطلب برای انتخاب بهتر رشته و شغل آینده به داوطلب ازائه میگردد و نتیجه تست تیپ شخصیتی مناسب به داوطلب و تحلیل کامل آن توسط علیرضا افشار به اطلاع داوطلب میرسد .  تست های مورد استفاده در این مرحله : تست هوش گاردنر ، تست تیپ شخصیتی جان هالند و تست معروف MBTI می باشد .

مرحله سوم) مکالمه تلفنی اول انتخاب رشته

مکالمه تلفنی اول با علیرضا افشار و برای مشخص کردن قبولی های احتمالی داوطلب و پیشنهاد رشته و شهرهایی که احتمال قبولی بیشتری دارد و صحبت درباره لیست اولیه ای که تا ساعاتی بعد ارسال خواهد شد.

مرحله چهارم) ارائه لیست اولیه انتخاب رشته

ارائه لیست اولیه انتخاب رشته حداقل ۲۵۰ تایی برای داوطلب بر اساس مراحل گذشته،در این لیست بهترین رشته ها و دانشگاه هایی که با توجه به نتیجه داوطلب ممکن است به داوطلب ارائه میگردد.

مرحله پنجم) شخصی سازی با توجه به نظرات خانواده

آموزش انتخاب رشته  لازم به داوطلب و خانواده برای اعمال اولویت های شخصی انتخاب رشته ی شخص و خانواده در لیست (آموزش شخصی سازی فردی و اعمال نظر داوطلب و خانواده ایشان در لیست مورد نظر)

آموزش های کامل و مقصل شخصی سازی لیست اولیه (انتخاب رشته کامپیوتری) در بخش آموزش انتخاب رشته ۱۴۰۰ با قیمت ۱۹۰ هزار تومان موجود است که البته برای دانش آموزان ثبت نام پکیج کامل انتخاب رشته ۱۴۰۰ این آموزش ها بصورت کاملا رایگان خواهد بود

مرحله ششم) تهیه لیست دست نویس انتخاب رشته

تهیه لیست دست نویس انتخاب رشته توسط داوطلب و ارسال آقای برای استاد برای بررسی های بیشتر و هماهنگ سازی نظرات

مرحله هفتم) مکالمه تلفنی دوم انتخاب رشته

مکالمه تلفنی دوم با استاد علیرضا افشار برای رفع اشکال اولیه و تهیه لیست نهایی انتخاب رشته داوطلب با در نظر گرفتن کلیه مسائل پیرامون انتخاب رشته کنکور

مرحله هشتم) چک کردن نهایی لیست آخر انتخاب رشته

در این مرحله به دلیل حساسیت بالای موضوع یکبار دیگر لیست توسط استاد چک میشود و اعمال تغییرات پایانی و چک آخر فرم پیش نویس انتخاب رشته صورت میگیرد تا با خیال راحت از لیست استفاده کنید.

مرحله نهم) تکرار تمامی مراحل انتخاب رشته دانشگاه آزاد

تمام مراحل بالا یکبار دیگر برای انتخاب رشته دانشگاه آزاد نیز تکرار خواهد شد و تماس تلفنی سوم برای چک لیست نهایی دانشگاه آزاد انجام خواهد پذیرفت.

نکته مهم: دوستانی که به هر دلیل مایل به انتخاب رشته دانشگاه آزاد نباشند تماس تلفنی سومشان نیز برای انتخاب رشته سراسری و پاسخ به پرسش های احتمالی قابل استفاده است. هر ۳ تماس تلفنی مستقیم با استاد افشار اتفاق خواهد افتاد و در این مسیر شما با شخص دومی مشاوره نخواهید شد .

در صورتی که بعد از اعلام نتایج تمایلی به انتخاب رشته نداشتید چه اتفاقی می افتد؟

در صورتیکه در انتخاب رشته خصوصی امسال ثبت نام نموده اید اما با مشاهده کارنامه کنکورتان مایل به انتخاب رشته نبودید بجای هزینه پرداختی به مدت یکماه مشاوره و برنامه ریزی خصوصی مستقیم با استاد افشار خواهید داشت برای اطلاعات دقیق تر از امکانت به صفحه ی مشاوره خصوصی کنکور مراجعه کنید.

تضمین قبولی انتخاب رشته مرکز مشاور تحصیلی علیرضا افشار به چه صورت است؟

در انتخاب رشته مرکز مشاوره علیرضا افشار ما به شما تضمین می دهیم که پاسخگوی کلیه سوالات و ابهامات شما باشیم و با دقت و حساسیت بالا در امر خطیر انتخاب رشته بهترین قبولی با توجه به کارنامه برای شما رقم خواهد خورد.

چگونه در انتخاب رشته اختصاصی علیرضا افشار ثبت نام کنیم؟

با توجه به ظرفیت محدود برای ثبت نام انتخاب رشته کنکور1400 با استاد افشار کافیست به شماره 09358960503 در واتساپ پیام دهید تا انتخاب رشته شما با شخص علیرضا افشار رزرو شود.

تفاوت طرح انتخاب رشته و انتخاب رشته شخصی چیست؟

در طرح آموزش انتخاب رشته کنکور سراسری حداقل 10 ساعت پادکست مشاوره ای و 3 ساعت آموزش تصویری در خصوص آموزش انتخاب رشته به شما داده خواهد شد و هزینه ای کمتر از یک جلسه مشاوره ی تلفنی علیرضا افشار را پرداخت خواهید کرد مسلما در این طرح انتخاب رشته شخصی برای کسی صورت نمیگیرد اما پیش نیاز های لازم برای انتخاب رشته آموزش داده می شود و شما با هزینه تنها ۱۹۰/۰۰۰ تومان با کلیه قوانین و تکنیک های انتخاب رشته آشنا خواهید شد . برای تکمیل اطلاعات و ثبت نام در این طرح آموزشی به این صفحه بیایید .

طرح آموزش انتخاب رشته کنکور1400

کسانی که انتخاب رشته خصوصی را رزرو میکنند بصورت رایگان  در طرح آموزش انتخاب رشته نیز عضو می شوند تا در خلال کار با استاد افشار خودشان نیز بتوانند با اظهار نظرهای صحیح در جهت انتخاب رشته ای بهتر گام بردارند .

مرکز مشاوره تحصیلی علیرضا افشار مانند سالهای پیشین بدون شعار های غیر واقعی و تبلیغاتی که جز جذب مخاطب هدف دیگری ندارد تضمین قبولی در رشته ی خاصی را نمیدهد بلکه تضمین میدهد بهترین نتیجه ممکن را با توجه به کارنامه ی خود بدست آورید و این موضوع در بیش از 11 سال سابقه به راحتی قابل مشاهده بوده است.

برای دانش آموزان سابق مشاوره ماهانه ۲۰٪ تخفیف انتخاب رشته در نظر گرفته شده است

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 06 مرداد 1400 زمان : 11:32 نظرات (0)
بازدید : 197

رشته و دانشگاه صرفاً با سوابق تحصیلی برویم یا خیر؟

 

خیلی از رشته های بدون آزمون در دانشگاه های روزانه مانند رشته های علوم پایه و در دانشگاه های آزاد و حتی دانشگاه های آزاد شهر تهران  رشته های فنی مهندسی با آزمون بوده اند که به دلیل استقبال کم به رشته های بدون آزمون تبدیل شده اند.

در کل تعداد کرسی ها و صندلی های بدون آزمون یعنی صرفاً با سوابق تحصیلی زیاد شده است که معدل کتبی دیپلم برای آنها اهمیت دارد.

آیا نام و یا اسم بدون آزمون در مدرک تحصیلی دانشجو قید می شود یا خیر؟

خیر، کلمه ی بدون آزمون در مدرک تحصیلی هیچ دانشجویی ذکر نمی شود و از این بابت با خیال راحت می توان در این رشته ها ثبت نام کرد.

مدرک این دسته از فارغ التحصیلان همانند رشته های با آزمون صادر میشود و هیچ تفاوتی ندارد.

آیا تحصیل دراین رشته های صرفا با سوابق تحصیلی برای آینده ی تحصیلی و سطوح بالاتر و آینده شغلی دارای اهمیت است یا خیر؟

به دلیل اینکه در تمامی مراحل از جمله جایگاه های شغلی صرفاً آخرین مدرک تحصیلی (اگر مثلاً کارشناسی ارشد باشید) مورد نظر و مهم است پس سوابق تحصیلی در مقطع گذشته اهمیت کمتری خواهد داشت و تحصیل در مقاطع بالاتر مانند مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های بهتر امکان پذیر خواهد بود.

آیا درمیان رشته ها و دانشگاه های بدون آزمون گزینه های مناسبی یافت می شود؟

بله، با این دید که به هر میزان پتانسیل کار آفرینی در رشته ایی بیشتر باشد و از طرفی قابلیت پیشرفت و ارتقاء دربیرون از فضای دانشگاه را نیز داشته باشد. آن رشته مناسب خواهد بود و یک امتیاز برای انتخاب رشته ی مورد نظر خواهد بود.

به طور مثال، اگر داوطلب در رشته ایی مانند مهندسی شیمی محض بدون آزمون شرکت کند حتماً به بستر مورد نیاز برای شغل و آینده کاری نیاز خواهد داشت. اما اگر در رشته ایی مانند گروه کامپیوتر و مهندسی های آن شرکت کند می تواند علاوه بر پتانسیل کار آفرینی در مقاطع و جایگاه های متفاوت به کسب درآمد و شغل بپردازد به علاوه اینکه امکان رشد و پیشرفت نیز در چنین رشته هایی حتماً وجود خواهد داشت. رشته های حقوق و روانشناسی نیز همینطور است.

به رشته های نو ظهور در دفترچه انتخاب رشته توجه کنید

درکل تحصیل در رشته های نو ظهور نیز می تواند امکان رشد و پیشرفت را حتی به طور فردی به شخص داده و نیازی به استخدام در یک ارگان دولتی خاص نداشته باشد.

برخی ازاین رشته های نو ظهور جنبه های رقابتی خاص پیدا می کند مانند رشته ی فوریت های پزشکی درابتدا خواهان کمتری داشت اما به مرور رقابت بر سر آن افزایش پیدا کرد.

برخی از رشته های بدون آزمون در دانشگاه های برتر دولتی کشور 1400 برگزار می شود مثلاً تعدادی از رشته های دانشگاه صنعتی شریف در پردیس های کیش بدون آزمون برگزار می شود که جزو دانشگاه های برتر صنعتی  کشور است.

در مجموع در گروه تجربی رشه هایی مثل بهداشت و صنایع غذایی ، در گروه ریاضی مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع و شیمی و در گروه انسانی رشته هایی مثل حسابداری و مدیریت مالی و بانکی و حقوق جز رشه های بدون آزمون برتر هستند .

رشته تحصیلی مهم تر است یا اسم دانشگاه؟

داوطلب باید به این نکته اهمیت بدهد که انتخاب رشته براساس اولویت و اسم دانشگاه اهمیتی نداشته و رشته ی تحصیلی خود را صرفاً براساس ماهیت و درجه ی خوب بودن رشته ی تحصیلی انتخاب کند نه اسم و رسم دانشگاه.

انتخاب رشته درمیان دانشگاه های پیام نور، غیرانتفاعی و آزاد، انتخاب دانشگاه آزاد به مراتب بهترخواهد بود که دلیل آن نیز داشتن جایگاه علمی بالاتر و هیئت علمی قوی تر در میان دو مورد گفته شده است گرچه در میان دانشگاه ها های آزاد نیز میتوانید به اخرین رتبه بندی دانشگاه های آزاد 1400 توجه کنید.

آیا انصراف از رشته های بدون آزمون دانشگاه روزانه نیز محرومیت دارد؟

به این موضوع دقت شود که قبولی و انتخاب رشته های بدون آزمون در دانشگاه های روزانه نیز مانند قبولی در رشته های با آزمون است و در صورت قبولی در این موارد داوطلب از شرکت در کنکور سراسری سال بعد محروم خواهد شد قصد انصراف را دارید حتما مطلب شرایط انصراف از دانشگاه روزانه بدون محرومیت را مطالعه کنید.

اما انتخاب رشته های دانشگاه های پولی مانند آزادها و پردیس ها هیچ منعی را برای شرکت در آزمون کنکور سراسری سال بعد فراهم نمی کند. پس اگر داوطلب با این دید که به دانشگاه برود و بعد درکنار آن برای کنکور سراسری سال بعد مطالعه کند می تواند رشته های بدون آزمون دانشگاه های پولی را انتخاب کند.

برای آشنایی از دوره ها و دانشگاه های مختلف مطلب انواع دوره های آموزشی ( روزانه ، شبانه و…) و انواع دانشگاه (سراسری ، آزاد و…) را از دست ندهید.

جمع بندی نهایی رشته های بدون آزمون کنکور سراسری

اگر قصد انتخاب رشته بدون آزمون را دارید حتما راجب رشته تحقیق کنید، شرکت و تحصیل در رشته های بدون آزمون علوم پایه گزینه های مناسبی برای ادامه تحصیل نمی باشند.

پس در کل برای انتخاب رشته های بدون آزمون می بایست از مشاور انتخاب رشته کنکور کمک گرفته و رشته هایی را انتخاب کنید که پتانسیل رشد فردی و کار آفرینی داشته باشند و به هیچ عنوان نگران درج کلمه ی بدون آزمون درمدرک تحصیلی خود نباشید.

حتما از آموزش رایگان انتخاب رشته کنکور 1400 استفاده کنید و برای اطلاعات تکمیلی و کامل به صورت صوتی و ویدیوئی در طرح آموزش انتخاب رشته کنکور از طریق سایت اصلی ما به آدرس زیر شرکت کنید:

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 06 مرداد 1400 زمان : 11:26 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 110
  • آی پی دیروز : 491
  • بازدید امروز : 688
  • باردید دیروز : 3,329
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 38
  • بازدید هفته : 688
  • بازدید ماه : 105,057
  • بازدید سال : 506,081
  • بازدید کلی : 14,140,165
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد