loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 249

تفاوت بارز جمع بندی شناور با سایر جمع بندی ها

تفاوت جمع بندی شناور این است که در جمع بندی شناور نیازی به تمام کردن کلیه مباحث نیست و هر شخصی با هر سطحی می تواند شروع به جمع بندی شناور کند.

دسته بندی مباحث برای جمع بندی شناور

در سال کنکور ما سه دسته مطالب داریم که با توجه به میزان تسلط باید برخورد متفاوتی با آنها داشته باشیم:

1) مطالبی که روی آن ها تسلط کافی داریم :

این مطالب را در طول سال به طور کامل مطالعه کرده ایم و تعداد زیادی تست از آن ها زده ایم و با یک مرور جزيی برایمان یادآوری می شوند.

2) مطالبی که روی آن ها تسلط کمی داریم :

روی این مطالب در طول سال به طور کامل مسلط نشده ایم و بعضی از سوالات این فصول را می توانیم پاسخ دهیم یا پاسخ دادن به آن ها زمان زیادی از ما می گیرد.

3) مطالبی که اصلا مطالعه نکرده ایم :

مطالبی هستند که به جرات و به راحتی از پاسخ دادن به آن ها صرف نظر می کنیم چون هیج اطلاعاتی از آن ها نداریم و مطمئن هستیم که اگر پاسخ دهیم حتما پاسخ غلط می دهیم.

تفاوت کنکور با امتحانات تشریحی چیست؟

در امتحانات تشریحی حتی اگر فقط بخشی از پاسخ را بنویسیم نمره آن برای ما لحاظ می شود اما در کنکور باید گزینه نهایی و درست را انتخاب کنیم.

در نتیجه در کنکور کم تسلطی ها به شدت به ما ضرر می زنند چون ممکن است به سوال پاسخ غلط بدهیم یا علی رغم صرف تایم زیادی برای حل سوال به پاسخ نهایی نرسیم . پس باید کم تسلطی ها را به مطالب مسلط تبدیل کنیم.

برای همین مساله در بخش سوالات تالیفی وبسایت دانلود مجموعه نمونه سوالات امتحان نهایی دوازدهم تشریحی و تستی کنار هم قرار دادیم تا همزمان با جمع بندی تشریحی جمع بندی تستی نیز انجام دهید.

مراحل کامل روش جمع بندی شناور

برای اینکه نتیجه ی مناسبی از جمع بندی خود بگیرید باید تمام مراحل را با کیفیت انجام دهید تفاوت اصلی جمعبندی شناور با سایر روش ها در همین مرحله بندی ویژه است.

مرحله اول) حل یک آزمون برای تعیین سطح :

در روش جمع بندی شناور یک آزمون را به عنوان آزمون تعیین سطح در تایم باز حل می کنیم چون هدف از این کار این است که سواد فرد را بسنجیم نه سرعت عمل او را اگر سوالی برای این مرحله ندارید از بخش آزمون تالیفی کنکور استفاده کنید.

مرحله دوم) تهیه لیست مطالب :

بعد از اتمام آزمون یک لیست تهیه می کنیم که شامل فصولی است که به آن ها در آزمون تعیین سطح پاسخ صحیح یا غلط دادیم یا اصلا پاسخ نداده ایم.

تهیه این لیست تکلیف کلی ما با مباحث را روشن میکند و میتوانیم برنامه ریزی بهتری داشته باشیم.

مرحله سوم) اولویت بندی مباحث کم تسلطی :

از آن جا که تبدیل مطالب کم تسلطی به مسلط شده ها کار ساده تری است پس بین کم تسلطی ها اولویت بندی می کنیم و شروع به مطالعه می کنیم تا به مطالب مسلط تبدیل شوند.

اگر مشکلی در اولویت بندی دارید پیشنهاد میکنیم به اولویت بندی مطلب موفقیت کنکور در دو ماه از سطح صفر ( برنامه 50 روزه ) مراجعه کنید.

مرحله چهارم) اختصاص دادن 3-4 روز برای مطالعه کم تسلطی ها:

از هر درس فقط یک فصل را برای مطالعه انتخاب می کنیم و در طی این مدت سعی می کنیم آن ها را به مطالب مسلط تبدیل کنیم.

مرحله پنجم) حل آزمون بعدی :

اگر در آزمون بعدی درصدها ارتقا پیدا کرد اجازه رفتن به سراغ مطالب کم تسلطی بعدی داریم اما اگر درصد افت کرد یا ثابت ماند به جای رفتن به سراغ کم تسلطی بعدی به حل تست و مرور از مطالب قبلی می پردازیم که در مجموع باعث بهبود نوسان تراز ، درصد و شرایط در ماه های آخر کنکور میشود.

ویدیوی توضیحات کامل استاد افشار پیرامون جمع بندی شناور را در سایت اصلی ما به آدرس زیر بببینید:

www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 14 خرداد 1400 زمان : 12:18 نظرات (0)
بازدید : 255

هر ساله با نزدیک شدن به کنکور خیلی از کنکوری ها تصمیم می گیرند که پشت کنکور بمانند و حتی در سر جلسه کنکور هم حاضر نشوند و همگی انس وال را دارند که پشت کنکور بمانیم یا نه؟

این افراد همواره برای شروع به مطالعه به دنبال نقطه عطف هستند و فکر می کنند که اگر زمان زیادی داشته باشند حتما موفق می شوند و زمان باقی مانده بسیار کم است و برای موفقیت در کنکور کافی نیست.

نقش ابزارهای کمک آموزشی و شرایط در گرفتن نتیجه مطلوب یا نامطلوب در کنکور

یکی از نکاتی که بسیار مهم است این است که مسئولیت اصلی کنکور با خود فرد است و آزمون آزمایشی، کلاس، استاد، مشاور خصوصی کنکور و …فقط ابزارهای کمکی هستند و هرچقدر هم که بد باشند به تنهایی باعث شکست دانش آموز نمی شوند و حتی دانش آموزی که از این نظر در شرایط خوبی قرار ندارد و به عنوان مثال به کلاس خوب دسترسی ندارد می تواند با تلاش خود این کمبودها را جبران کند اما مشکل این است که او حتی وظایف خود را هم به طور صحیح انجام نمی دهد.

اعتراف اکثر پشت کنکوری های ناکام

خیلی از افرادی که پشت کنکور می مانند دقیقا همان افرادی هستند که در کنکور سال قبل از مدت ها قبل از برگزاری کنکور قصد پشت کنکور ماندن می کنند و اعتراف می کنند که با وجود تایم زیاد و اطلاعات بالا از نحوه مطالعه، برنامه ریزی کنکور و …. باز هم مطالعه نکردند و شرایط کنکور پارسال مجددا برایشان تکرار شده و باز هم به همان نقطه ای رسیدند که نزدیک به کنکور هستند اما مطالعه ای نکردند.

درنتیجه به دنبال پاسخی برای سوال ” از الان شروع کنم می رسم یا نه؟ “ می گردند و جون همان آدم با همان افکار، رفتار، تلاش ها و … هستند شرایطشان تغییر نکرده است.

شروع از همین لحظه و از همین الان برای کنکور

توصیه ای که به همه کنکوری هایی که اوضاع خوبی ندارند می کنم این است که در هر شرایط و سطح درسی که هستند شروع به مطالعه کنند و مباحث روان تر از هر درس را مطالعه کنند. در این صورت 2 حالت ایجاد می شود :

حالت اول) فرد رتبه قابل قبولی می آورد و حتی تصمیم می گیرد که انتخاب رشته کنکور سراسری کند و همین امسال وارد دانشگاه شود.

حالت دوم) فرد تصمیم به ماندن پشت کنکور می گیرد که در این صورت چون مباحثی را مطالعه کرده است پس برای کنکور بعدی از سطح صفر شروع نمی کند و چندین پله جلو می افتد.

شرط اصلی برای اجازه پشت کنکور ماندن

اگر فردی از همین الان با تمام قوا مطالعه کرد و بعد از کنکور هم تا زمان اعلام نتایج مطالعه کرد حق دارد پشت کنکور بماند و یک بار دیگر شانس تلاش کردن داشته باشد. اما اگر فرد حس کرد که نمی تواند تلاش کند و جدیت ندارد باید در زمان انتخاب رشته، از فرصت استفاده کند و بهترین رشته ای که قبول می شود را انتخاب کند و همان سال وارد دانشگاه شود.

ویدیوی توضیحات استاد افشار پیرامون دلایل ناکامی پشت کنکوری ها را از اینجا ببینید 

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 14 خرداد 1400 زمان : 12:10 نظرات (0)
بازدید : 221

حل مشکل خستگی در آزمون های جامع دوران جمع بندی و مدیریت انرژی آزمون های آزمایشی و کنکور سراسری موضوع بسیار پر اهمیتی است و چند سوال رایجی که با نزدیک شدن به زمان کنکور از مشاوران پرسیده می شود این است که چرا در زمان حل کردن آزمون های جامع خسته می شویم ؟

چرا با وجود مدیریت آزمون زمانی که به درس آخر می رسیم انرژی کافی برای پاسخگویی به آن درس در حد مطلوب و دلخواه نداریم؟

بهبود عملکرد و کیفیت آزمون های جامع کنکور سراسری

در این مقاله قصد داریم نکاتی را به شما یادآوری کنیم که باعث می شوند آزمون های جامع را با کیفیت بهتری حل کنید و در آن ها در حد سطح درسی و تسلط خود نتیجه بگیرید.

اگر نتوانید مدیریت انرژی مناسبی در جلسه آزمون داشته باشید زحمات شما هدر میشود و نمیتوانید به نتیجه مورد نظر خود برسید.

خستگی در آزمون های جامع و کنکورهای آزمایشی

در آزمون های جامع چون تعداد تست ها ، تعداد فصول و تنوع مباحثی که از آن ها تست طرح می شود زیاد است، فرد در طول آزمون نسبت به آزمون های در طول سال، احساس خستگی بیشتری می کند، زیرا آمادگی ذهنی مطلوب برای به یاد آوردن مباحث مختلف را ندارد و ذهنش قادر نیست که مطالب را از درسی به درسی دیگر به خاطر بیاورد.

در نتیجه از یک جایی به بعد در آزمون تمایلی به ادامه دادن نخواهد داشت. به همین دلیل است که بارها تاکید کردیم در برنامه ریزی کنکور خود تنوع درسی مناسبی داشته باشید تا ذهن شما آماده تر باشد.

راه حل مشکل خستگی در آزمون های جمع بندی و کنکور چیست؟

قطعا در هر چیزی با تمرین و تلاش پیشرفت میکنیم این مساله نیز همینطور است برای جلوگیری از خستگی آزمون های جمع بندی و کنکور و مدیریت انرژی بهتر  و در نتیجه افزایش تمرکز حواس حتما به موارد زیر توجه کنید.

حل کردن آزمون های جامع و زمان دار به دفعات زیاد

قبل از آزمون های آزمایشی در طول سال می توان پیش آزمون های زیادی را برای رفع مشکل خستگی و عادت نداشتن ذهن انجام داد.

در زمان جمع بندی کنکور و در نزدیک کنکور استفاده از آزمون های زمان دار، جامع و ترکیبی بهترین راه حل است. این کار تا حد زیادی خستگی شما را در زمان آزمون دادن کاهش می دهد.

شروع کردن آزمون با درس مسلط تر

فرد باید همواره آزمون را با درسی که در آن تسلط بیشتری دارد شروع کند و در ابتدا به سوالات آن درس پاسخ بدهد. به عنوان مثال ادبیات فارسی.

با این روش اعتماد به نفس بیشتری برای ادامه خواهد داشت و در نتیجه کاهش استرس در آزمون جامع رخ میدهد و در این صورت از اتلاف بیهوده وقت و انرژی جلوگیری می شود.

تهیه لیست مباحث و مدت زمان نیاز به پاسخگویی

در آزمون های جامع بهتر است از قبل برای هر درس، مباحثی که در آن ها مسلط تر هستیم را تهیه کنیم و تخمین بزنیم که حدودا برای پاسخگویی آن ها به چه مدت زمانی نیاز داریم.

مثلا مبحث قرابت و آرایه : 7-9 سوال ، در مدت زمان 8 دقیقه

آزمون را به 2 یا 3 مرحله تقسیم کنید

مرحله اول) در مرحله اول به سوالاتی که از قبل لیست آن ها را تهیه کرده ایم پاسخ می دهیم و یک دور تا آخر آزمون پیش می رویم. با این کار در حق درس آخر ظلم نمی شود و در همان ابتدا بهترین و راحت ترین سوالات از هر درس را پاسخ داده ایم و به درصد معقولی از هر درس رسیده ایم.

مرحله دوم) در مرحله دوم سراغ سوالاتی می رویم که از مرحله اول جا مانده اند. به عنوان مثال در درس ادبیات که برای حدود 9 سوال مدت زمان 8 دقیقه را در نظر گرفته بودیم اگر نرسیده بودیم در مرحله اول به کل این سوالات پاسخ بدهیم، شروع به حل کردن آن تعداد سوال می کنیم.

مرحله سوم) در مرحله سوم به سراغ سوالات درسی می رویم که در رشته ما ضریب بیشتری دارد . به عنوان مثال درس ریاضی در رشته ریاضی یا درس زیست در رشته تجربی. اگر باز هم تایم بیشتری آوردیم به درسی اختصاص می دهیم که حس می کنیم می توانیم تعداد بیشتری از تست هایش را پاسخ بدهیم.

یک باور غلط درباره ترتیب دفترچه کنکور

یکی از باورهای غلط که بین اکثر داوطلبان و مشاوران رایج است این است که چینش آزمون بر اساس روانشناسی است و نباید آن را تغییر داد. در این رابطه باید گفت که ما چندین نوع کنکور داریم که هرکدام ویژگی های خاص خود را دارند مثلا در رشته ریاضی بیشتر سوالات تخصصی حل کردنی و در رشته انسانی بیشتر سوالات حفظ کردنی و توصیفی هستند. پس در نتیجه این باور، بسیار غلط است و همواره باید ترتیب پاسخگویی هر فرد باتوجه به شرایط و میزان تسلط خود آن فرد باشد و تکنیک های تست زنی کنکور که در طول سال تمرین کرده و هیچ نسخه یکسانی نمی توان برای کل داوطلبان پیچید.

ویدیوی توضیحات تکمیلی استاد افشار پیرامون چگونگی مدیریت خستگی در آزمون های جامع را اینجا ببینید 

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار جمعه 14 خرداد 1400 زمان : 12:02 نظرات (0)
بازدید : 249

رتبه های برتر کنکور در ماه های پایانی چگونه رفتار میکنند؟ یکی از سوالاتی که هر ساله در این بازه زمانی ذهن بسیاری از داوطلبان را به خود مشغول می کند این است که رتبه های برتر در این زمان چه کارهایی را انجام می دادند و ما چه کارهایی را انجام دهیم که پا جای پای آن ها بگذاریم و به دستاوردهای آن ها برسیم؟

در پاسخ به این سوال، این زمان را به 3 بازه زمانی قبل از امتحانات نهایی، در خلال امتحانات نهایی و جمع بندی کنکور و بعد از امتحانات نهایی تقسیم می کنیم.

رتبه های برتر تایم قبل از امتحانات نهایی ماه آخر

اگر در این تایم قرار دارید باید بدانید که رتبه های برتر سال های قبل، پیش از شروع امتحانات نهایی شروع به زدن آزمون های جامع  با روش جمع بندی شناور می کردند و هر 2-3 روز یکبار یک آزمون جامع می دادند حتی اگر به یک یا چند فصل تسلط کافی نداشتند .

چون می دانستند که زدن آزمون های جامع به این معنی نیست که دوران جمع بندی شروع شده و دیگر حق ندارند مطلب جدیدی بخوانند و باید فقط به تثبیت مطالب قبلی بپردازند.

در واقع جمع بندی شناور نقاط قوت و ضعف شما را مشخص می کند و مانند یک مشاور خصوصی کنکور به راه شما جهت می دهد.

رتبه های سه رقمی در خلال امتحانات نهایی

رتبه های برتر در این زمان شروع به مرور و تست زنی از هر 3 پایه از آن درس می کنند و چون فرصت کافی برای زدن آزمون های جامع نیست ، آزمون جامع تک درس کار می کنند مثلا به بهانه امتحان فلسفه دوازدهم ، فلسفه دهم و منطق یازدهم را در کنار فلسفه دوازدهم مطالعه می کنند.

در این صورت نگران نمره امتحان تشریحی نیستند و فرصت حل آزمون جامع تک درس را هم دارند. در نتیجه بعد از اتمام امتحانات نهایی، در اوج تسلط در آن درس خواهند بود.

دانش آموزان و داوطلبان برتر بعد از امتحانات نهایی و ماه پایانی

افرادی که در 2 بازه قبلی عملکرد خوبی داشتند، در این زمان می توانند یک روز در میان یا حتی هر روز یک آزمون جامع کار کنند چون بخش اصلی ایرادات آن ها قبل از شروع امتحانات نهایی و بخشی دیگر در خلال امتحانات رفع شده است و در این زمان روی سرعت عمل و مدیریت آزمون کار می کنند.

مهمترین ویژگی های رتبه های برتر در ماه های پایانی

1) سرعت مطالعه و تعداد تست و تمرین بالا و پایدار دارند.

2) به حرف اطرافیان اهمیت نمی دهند، حتما به مطلب چگونه در سال کنکور به حرف دیگران توجه نکنیم؟ مراجعه کنید.

3) اتلاف وقت و بازیگوشی ندارند و همواره به فکر افزایش کیفیت مطالعه هستند.

4) ساعت مطالعه بالا دارند.

5) بیهوده و غیرضروری از گوشی استفاده نمی کنند.

6) وقت ندارند به برتر شدن فکر کنند و تمام تلاش خود را می کنند چون می دانند اگر خوب مطالعه کنند بهترین اتفاق ها برای آن ها می افتد.

7) به نقاط ضعف و روزهای نخوانده و ترازهای کم در گذشته فکر نمی کنند.

8) از نرم افزارهای تخمین رتبه استفاده نمی کنند چون می دانند که هر کنکور با کنکورهای قبلی کاملا متفاوت است و این تخمین ها خیلی درست نیستند.

9) بارها و بارها روز کنکور را تجسم می کنند و برای هر اتفاق خود را اماده می کنند مثل سخت بودن سوالات یک درس یا از دست دادن بخشی از تایم خود به هر دلیل فکر کرده اند که مدیریت زمان آزمون داشته باشند

در نتیجه برای مواجه شدن با هر کدام از این ها راه حلی پیدا می کنند مثلا در دروسی که سوالات آنها سخت طرح شده از کجا شروع به پاسخگویی کنند یا چه سوالاتی را رد کنند.

10) روی بودجه بندی سوالات کنکور حساب نمی کنند و می دانند که ممکن است بودجه بندی کاملا تغییر کند پس روی تمامی مباحث به تسلط می رسند.

سخن پایانی با کسانی که میخواهند رتبه برتر شوند

در هر زمانی که این مقاله را می خوانی باید بدانی که دانستن این که الان در چه شرایطی هستی هیچ کمکی به تو نمی کند مگر این که به این وسیله بتوانی برنامه ریزی بهتری برای مطالعه ات بریزی در غیر این صورت اگر بدانی اوضاع درسی ات خوب نیست ممکن است نا امید شوی و تایم باقی مانده را از دست بدهی و اگر هم متوجه اوضاع خوب درسی ات بشوی ممکن است مغرور شوی یا رویا پردازی کنی و این باعث کم کاری ات شود.

هرگز دنبال مثال نباش و سعی کن خودت مثال شوی.

پیک سنجش اطلاعاتی از آزمون های جامع که 4-5 هفته قبل از کنکور برگزار شده است منتشر کرده که در آن پر از مثال هایی از افرادی است که نتیجه کنکورشان زمین تا آسمان با این آزمون ها فرق می کند و علت آن این است که آن ها از زمان باقی مانده نهایت استفاده را کرده اند برای دیدن این آمار به مطلب میانگین درصد رتبه های 3 رقمی کنکور مراجعه کنید.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 01 خرداد 1400 زمان : 12:54 نظرات (0)
بازدید : 254

نوسان ماه های آخر کنکور یکی از مهم ترین چالش های این موقع از سال است برخی اوقات داوطلب کنکور سراسری با وجود مطالعه ی فراوان و تست زنی کنکور از بهترین منابع جمع بندی کنکور باز هم به درصد قابل قبولی در یک درس نمی تواند دست یابد دلیل این ا مر دو نکته ی اساسی می باشد که به آن اشاره می کنیم:

مورد اول) کم خوانی مورد دوم) بدخوانی

کم خوانی چگونه باعث ایجاد نوسانات ماه اخر میشود؟

کم خواندن الزاماً ساعت مطالعه و حل تست کم نمی باشد بلکه درست نخواندن است، عدم توجه کافی به راه های افزایش کیفیت مطالعه و عدم تسلط کافی بر روی مباحث با نخواندن آنها فرق چندانی ندارد.

برای پاسخ به سوالات کنکور سراسری باید تسلط کافی داشته باشید و با مطالعه سطحی شانسی برای پاسخ دادن به مباحث ندارید و این موضوع ممکن از باعث نوسان های ماه های آخر شود.

منظور از بدخوانی و تاثیر آن در نوسان ها چیست؟

بدخوانی الزاماً روش مطالعه ی نامناسب نمی باشد بلکه برنامه ریزی کنکور غیراصولی است. یعنی مرور و چیدمان در برنامه به خوبی رعایت نشده و یا از فصول مختلف حل تست تجمیعی انجام نمی شود.

پراکنده خوانی را کنار بگذارید: با افزایش تمرکز حواس و پیشرفت در یک مبحث و به ترتیب مباحث بعدی می توان از هر کدام از اشکالات و ایرادات خود بهترین اولویت را برای رشد برگزینید و با کارکردن بر روی آن ها به رشد و شکوفایی خود کمک شایانی کنید.

نکته: فرآیند رسیدن به درصد و تراز قابل قبول یک شبه اتفاق نمی افتد و مرحله به مرحله پیش می رود. یعنی مباحث را مدیریت کرده و در صورت عدم مطالعه ی تمامی مباحث یک آزمون، به بخشی از آن مسلط شوید.

برای مشکل نوسان در تراز و درصد ها چه باید کرد؟

دراین شرایط باید تلاش کنید که سوالات متنوع حل کنید. یعنی به جای یک پیش آزمون دو الی چند نمونه از آن را حل کنید. در کل باید از زوایای دید متنوع و با حل تست و سوال مختلف به رشد خود در این مورد کمک کنید.

نکته: چه در آزمون آزمایشی و چه در آزمون کنکور سراسری اگر به فصول و مباحثی برخورد شد که داوطلب به اجبار نتوانست آنها را به طور کامل مطالعه کند و به آنها مسلط شود باید تمام یا بخشی از این مباحث را حذف کرده، اما این فرآیند را برای آزمون های آزمایشی می بایست مقطعی انجام داده و باید تا رسیدن به آزمون بعدی این مباحث کامل شود.

مهمترین نکته ی کنکور در ماه های پایانی

نکته ی آخر این که تا آخرین لحظه ی مانده به کنکور سراسری جای نوسان در تراز و درصدها برای داوطلب وجود داشته و هیچ گاه از تلاش کردن و بهتر شدن درآزمون ها دست نکشید.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 01 خرداد 1400 زمان : 12:46 نظرات (0)
بازدید : 221

حذفیات کنکور 1400 یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از داوطلبان را این روزها درگیر کرده است و این که آیا حذفیاتی که سازمان سنجش طی یک فایل پی دی اف اعلام کرده است را برای کنکور سراسری ۱۴۰۰ بخوانیم یا خیر؟

بعد از پاسخ دادن به دلایل تعویق کنکور 1400 حالا برای جواب دادن به این سوال در مورد حذفیات کنکور چند نکته را یادآور می شویم :

نکته اول) کم بودن میزان حذفیات کنکور سراسری

در سال 99 چون 20% از پایان کتاب های درسی با همه گیری ویروس کرونا مصادف شد و حضور دانش آموزان در کلاس های درس مقدور نبود و همچنین بستر کلاس آنلاین مدارس هم به خوبی امسال نبود ؛ آموزش و پرورش و سازمان سنجش تصمیم گرفتند که این مباحث را در امتحانات پایان ترم و کنکور مطرح نکنند ولی امسال این گونه نیست و میزان حذفیات بسیار کم است و فقط در رشته انسانی میزان حذفیات نسبت به بقیه رشته ها بیشتر است.

نکته دوم) فایده مطالعه مباحث حذفی آزمون سراسری 1400

در سال 99 با وجود حذف 20% از مطالب پایانی کتاب های درسی ، هر دانش آموزی که این مطالب را مطالعه کرده بود راحت تر به برخی از سوالات پاسخ می داد ممکن است در کنکور ۱۴۰۰ نیز این اتفاق بیافتد .

لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که نیازی به مطالعه مباحث توصیفی و حفظی نیست. اما بخش های مفهومی مثل حرکت شتابدار در فصل حرکت شناسی را بهتر است مطالعه کنید چون در دینامیک مورد نیاز است.

نکته سوم) گزینشی مطالعه کردن فصول کنکور ۱۴۰۰

افرادی که تازه شروع کرده اند یا قصد دارند بخش هایی را حذف کنند نیازی به مطالعه مباحث مفهومی حذفی ندارند چون احتمال طرح سوال از این مباحث بسیار کم است و بودجه بندی کمی دارند.

نکته چهارم) اختصاص دادن بارم بخش های حذفی به سایر بخش ها

یکی از سوالاتی که مطرح می شود این است که بارم مباحث حذفی به سایر فصول اختصاص می یابد یا به بخش های حذف نشده آن فصل ؟

در پاسخ باید گفت که این موضوع کاملا به طراح سوال بر میگردد و اصلا جواب مشخصی نمی توان به این سوال داد.

اگر در آزمون های آزمایشی یا آزمون های جامع کتب تستی از این حذفیات سوال مطرح شده بود خودتان با سوال دیگری آن را جایگزین کنید برای استفاده از تست ها میتوانید از بخش آزمون تالیفی کنکور نیز کمک بگیرید.

<<دانلود مباحث حذف شده کنکور 1400>>

مشاوره پیشنهادی : مباحث تست خیز و ارزشمند کنکور (طرح درس مباحث ساده کنکور)

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 01 خرداد 1400 زمان : 12:41 نظرات (0)
بازدید : 303

تعویق کنکور سراسری 1400 در این روزها یکی از پرتکرارترین سوالاتی که داوطلبان کنکور سراسری با آن مواجه می شوند این است که آیا زمان برگزاری آزمون به تعویق خواهد افتاد یا نه؟ یا تا چه حد می توان به تعویق کنکور امیدوار بود این سوال بعد از اعلام رسمی حذفیات رسمی کنکور 1400 و امتحان نهایی بیشتر از قبل نیز شده.

این موضوع را از چند جهت بررسی می کنیم تا هر فرد در هر زمانی به تنهایی قادر به پاسخ به این سوال باشد و با امیدهای واهی زمان خود را از دست ندهد.

سایت سنجش تنها مرجع اعلام تعویق رسمی کنکور 1400

تنها منبع رسمی اخبار کنکور ، سایت سنجش می باشد. پس تا زمانی که در سایت سنجش به طور رسمی اعلام نشد ما نمی توانیم بفهمیم که کنکور به تعویق افتاده یا خیر. پس به هر خبری در سایت ها، کانال ها و خبرگزاری ها پخش شد نباید توجه کرد بخش اخبار کنکور سایت ما نیز تنها بعد از اعلام رسمی اطلاع رسانی خواهد کرد.

پرسش از افراد غیر مرتبط با کنکور در مورد عقب افتاد آزمون سراسری

خیلی از داوطلبان با پرسش از افراد مختلف به عنوان مثال نماینده شهر خود در مجلس ممکن است امید به تعویق ببندند. اما نظر یک نماینده به تنهایی کافی نیست و مراحل مختلف باید طی شود تا در مجلس، تعویق کنکور 1400 به تصویب برسد. بعد از آن هم باید در ستاد کرونا با موضوع تعویق موافقت شود.

اخبار سراسری بعد از اعلام سازمان سنجش اعتبار دارد

در کنکور 99 بعد از یک بار تعویق، در اخبار سراسری صدا و سیما اعلام شد که مجددا کنکور به تعویق خواهد افتاد اما پس از چند روز اعلام کردند که کنکور به تعویق نخواهد افتاد. پس باز هم به این نتیجه رسیدیم که تنها منبع موثق، سایت سنجش می باشد.

پس تا زمانی که خبر را با چشم های خود در سایت رسمی سازمان سنجش ندیدید به هیچ خبری ار ارتباط با تعویق یا لغو کنکور گوش ندهید.

جابه جایی تاریخ برگزاری امتحانات سال دوازدهم و تاثیر آن در کنکور

انتخابات ریاست جمهوری در آخرین جمعه خرداد ماه می باشد که خیلی از مدارس خصوصا در شهرهای کوچک، مراکز اخذ رای می شوند و احتمال این که انتخابات به دور دوم هم بینجامد زیاد می باشد. در این صورت در آن فضا نه امتحانی برگزار می شود نه کنکور سراسری1400 . پس احتمال تغییر تاریخ امتحانات نهایی بسیار پایین می باشد اما اگر امتحانات نهایی 1400 به تعویق بیافتد ممکن است به همان مقدار کنکور نیز دیرتر برگزار گردد.

پیچیدگی روند اعلام نتایج کنکور دلیل اصلی عدم تعویق

کنکور سراسری بزرگترین ماراتون علمی کشور می باشد که حدود یک میلیون داوطلب در 5 گروه آزمایشی ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان شرکت می کنند که تصحیح پاسخبرگ آن ها و اعلام نتایج اولیه و سپس انتخاب رشته و اعلام نتیجه نهایی زمان زیادی می طلبد.

پس نمیتوان کنکور سراسری ۱۴۰۰ را با دیگر آزمون های سراسری حتی آزمون کارشناسی ارشد مقایسه کرد.

غیرقابل پیش بینی بودن کرونا

ویروس کرونا کاملا غیر قابل پیش بینی می باشد و ما نمی دانیم موج آخر آن همین موج چهارم می باشد یا خیر و آیا مجددا ویروس جهش یافته جدیدی وارد کشور خواهد شد یا نه .

به عنوان مثال در کنکور 99 تاریخ برگزاری به نیمه مرداد منتقل شد اما شرایط از تاریخ اولیه که نیمه تیر بود به نسبت بدتر بود پس در مورد کنکور 1400 نیز نمیتوان پیش بینی خاصی کرد.

به هم ریختن تقویم آموزشی و مالی دانشگاه ها

اگر کنکور به تعویق بیفتد زمان آغاز به کار دانشگاه ها در سال تحصیلی جدید به تعویق خواهد افتاد که این موضوع باعث کاهش کیفیت تدریس و آموزش در دانشگاه های روزانه و بی نظمی در تقویم آموزشی تشکیل کلاس ها و امتحانات آنها خواهد شد و همچنین ضرر مالی فراوان به دانشگاه های پولی مثل آزاد، پردیس بین الملل ، پیام نور و غیرانتفاعی می شود.

پس با تحلیل این چند مورد به تنهایی قادر خواهید بود به این سوال که آیا کنکور سراسری به تعویق خواهد افتاد یا خیر پاسخ بدهید.

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار شنبه 01 خرداد 1400 زمان : 12:11 نظرات (0)
بازدید : 245

چه مباحثی از کنکور و امتحانات نهایی ۱۴۰۰ حذف میشوند؟

حذفیات رسمی و قطعی کنکور سراسری و امتحانات نهایی سال تحصیلی 1400-99 نیز مانند سال گذشته منتشر شده است در فایل زیر جزییات این حذفیات را مشاهده کنید.

پ

دانلود کنید 

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار چهارشنبه 22 اردیبهشت 1400 زمان : 1:14 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 105
  • آی پی دیروز : 491
  • بازدید امروز : 601
  • باردید دیروز : 3,329
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 38
  • بازدید هفته : 601
  • بازدید ماه : 104,970
  • بازدید سال : 505,994
  • بازدید کلی : 14,140,078
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد