loading...

مشاور کنکور ۱۴۰۲ _ برنامه ریزی علیرضا افشار حضوری و غیر حضوری

بازدید : 1347



کیفیت مطالعه به چه معناست؟

با توجه به سوالات متداول شما یکی از دغدغه های ذهنی شما عزیزان پاسخ به این پرسش مهم هست که کیفیت مطالعه به چه معنا است و چطور حاصل می آید؟

در جواب این سوال باید عرض کنیم که کیفیت در سایه کمیت حاصل می شود به این معنا که در وادی کنکور اگر ساعت مطالعه از میزان خاصی کمتر باشد کیفیت بی معنا خواهد بود.

فرضا اگر فردی 2 ساعت در روز درس بخواند هر چه قدر هم با کیفیت باشد می تواند به میزان 4 یا حداکثر 5 ساعت مطالعاتی بازده داشته باشد که عملا ساعت مطالعه کمی خواهد بود پس هر چه قدر هم که در این کمیت جزئی کیفیت را لحاظ کند،بی فایده است.

این نکته بسیار حائز اهمیت است که شما عزیزان ابتدا باید میزان قابل قبولی از ساعت مطالعه را در برنامه خود لحاظ کرده باشید و سپس برای افزایش کیفیت مطالعه اقدام نمایید وگرنه برای ساعت مطالعه کم،واژه کیفیت معنایی نخواهد داشت.

چگونه کیفیت مطالعه را افزایش دهیم؟

1) تراکم در مطالعه

اولین نکته بسیار مهم در بالا بردن کیفیت مطالعه، داشتن تراکم در مطالعه است. کما اینکه اگر کسی در تابستان فرضا 15 ساعت در طول روز درس بخواند از لحاظ کمیت بسیار عالیست اما ممکن است تراکم لازم را نداشته و به دلیل ساعت مطالعه بالا و حجم کار کم انجام شده دچار دلزدگی شود.

برای جا افتادن مطلب مثال دیگری می زنیم:

برای مثال فرض کنید که شخصی در روز 6 ساعت درس خوانده و با کورنومتر این عدد را ثبت کرده است. حال از این شخص سوال میشود که میزان درگیری او با درس چه قدر بوده و درس خواندن را از چه ساعتی آغاز و در چه ساعتی به اتمام برده است؟ جواب این است: از 8 صبح تا 10 شب!!!!!

یعنی به ازای 14 ساعت درگیری با کتاب فقط 6 ساعت مطالعه مفید داشته و این یعنی عدم تراکم در مطالعه که بسیار آسیب زا است.

در حالی که اگر همین شخص به ازای 6 ساعت مطالعه فرضا 7 ساعت درگیری با کتاب داشته باشد عالی است و موفق شده متراکم خوانی داشته باشد.

مطلب پیشنهادی: روش افزایش ساعت مطالعه کنکور 99

متراکم خواندن یعنی اینکه در مطالعه جدی تر باشید

2) تعداد تست و تمرین زیاد و تسلط بر روی تست ها

دومین فاکتور در افزایش کیفیت مطالعه افزایش تعداد تست و تمرین و تسلط بر روی تست ها است.

دستاورد کیفیت مطالعه و ساعت مطالعه بالا باید به این نقطه ختم شود که ما تعداد تست و تمرین را زیاد کرده و روی تست ها به تسلط کافی برسیم.

برای مطالعه بار اول نیاز نیست به تسلط کامل برسیم و می توانیم این مهم را با لحاظ کردن تست پوششی در برنامه روزانه به دست آوریم.

به این معنا که از مباحث قبلی حل تست و تمرین انجام داده و سعی کنیم مطالبی که فرضا در هفته گذشته خوانده ایم نه تنها فراموش نکنیم بلکه به تسلط روی آنها دست یابیم.

تعداد تست و تمرین زیاد، تکرار تست های علامت دار (تکرار تست هایی که قبلا زده ایم و مجدد از آنها حل تست انجام می دهیم) اهمیت بسیار بسیار بالایی دارد.

مطلب پیشنهادی: افزایش تعداد تست

3) تعداد صفحات مورد مطالعه

کیفیت مطالعه زمانی ارتقاء میابد که علاوه بر تعداد تست و تمرین، سعی کنیم تعداد صفحات بیشتری را هم مورد مطالعه قرار دهیم.

البته این افزایش سرعت مطالعه که روی کیفیت در مطالعه تاثیر مثبت خودش را دارد باید همراه با تعهد یادگیری بالا باشد و نه مطالعه با سرعت بالا و بدون دقت و تمرکز.

مطلب پیشنهادی: افزایش تمرکز حواس و کیفیت مطالعه

علت تاکید زیاد بر افزایش تعداد تست و تمرین

علت این همه تاکید بر روی حل تست و تمرین بیشتر و اهمیت حل تست چیست؟

زمانی که مبحثی را مطالعه می کنیم ممکن است نظر و برداشت ما با مؤلف و طراح تست متفاوت باشد و شاید ما نکته ای را استخراج کرده باشیم که طراح از زاویه دید دیگری به آن نگاه کرده است.

پس افزایش تست ها به خصوص از برنامه ها و مباحث قبلی و حل دوباره ی آن ها و حل تستهای علامتدار همه و همه ما را در رسیدن به این مهم یاری می دهند که بتوانیم دیدگاه طراحان را کشف کرده و به روش های حل و نکات مورد نظر تسلط یابیم.

به خصوص تست غلط زده یا علامت دار یا تست های آزمون های سراسری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

برای دستیابی به نمونه سوالات و آزمون های رایگان می توانید به بخش آزمون تالیفی نیز مراجعه کنید.

علت تاکید بر حل تست پوششی و اهمیت آن

در مطلب شیوه صحیح تست زنی برای کنکور به بررسی انواع تست به طور کامل پرداختیم و در این مطلب نیز به مهم ترین دستاورد های تست پوششی اشاره می کنیم.

1) یادگیری بهتر مطالب جدید

تست پوششی به یادگیری بهتر مبحث جدید کمک میکند. وقتی وارد مبحث جدید میشویم، حل کردن تست پوششی از مبحث قبلی برنامه باعث تقویت مبحث های پیشین و تسلط بر آن شده و دچار فراموشی کمتری خواهیم شد همچنین به طور خورکار کیفیت مطالعه ما افزایش می یابد.

این مطلب به خصوص در مطالعه زنجیره های مطالعاتی اهمیت دارد.

لازم به ذکر است دوستانی که در طرح کلاس مشاره کنکور ثبت نام نموده اند در کانال اختصاصی برای این عزیزان به طور کامل زنجیره ها ی مطالعاتی بیان شده است.

2) افزایش اعتماد به نفس و کاهش فراموشی

از دیگر محاسن تست پوششی می توان به افزایش اعتماد به نفس در هنگام مطالعه، افزایش آمار تست و تمرین و کاهش فراموشی مطالب قبلی اشاره کرد.

بچه های عزیز به این نکته مهم توجه داشته باشید که در امتحانات مدرسه شما شاید چند روز فرصت دارید و مطالب را به حافظه کوتاه مدت سپرده و در روز امتحان امتیاز لازم را کسب می کنید، ولی برای کنکور سراسری در بازه ای زمانی چندین و چند ماه باید مطالب را به خاطر داشته باشید تا در سر جلسه کنکور از آنها استفاده کنید و اینجا اهمیت تست پوششی بیشتر آشکار میشود.

مطلب پیشنهادی: آموزش خلاصه نویسی

3) کاهش وسواس مطالعاتی

از دیگر محاسن تست پوششی می توان به کاهش وسواس مطالعاتی و دوباره خوانی های مکرر اشاره کرد.

پس لطفا زدن تست پوششی را به عنوان یکی از مهمترین فاکتورها در رسیدن به مطالعه با کیفیت جدی بگیرید.

چگونه کیفیت مطالعه مان را افزایش دهیم ؟

استاد علیرضا افشار در این فایل راهکارهایی به روز و حرفه ای

 را برای افزایش کیفیت مطالعه آموزش می دهند 


سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 22:32 نظرات (0)
بازدید : 1437


بهترین استفاده از تابستان برای کنکور

بعد از پایان فصل تابستان معمولا بچه ها افسوس میخورند که ای کاش بیشتر درس میخواندیم، از زمان بهتر استفاده میکردیم و غیره.

برای جلوگیری از این احساسات منفی در پایان فصل تابستان و استفاده هر چه بهتر از این فصل مهم و تاثیرگذار نکاتی را به خدمت شما عزیزان عرض می کنیم.

1- در تابستان هر روز و منظم و با کمیت بالا بخوانید

اولین نکته بدون در نظر گرفتن کیفیت، منظم خواندن و هر روز خواندن است.قطع و وصل کردن فرایند مطالعه و اینکه یک روز بخوانید و یک روز نه، باعث فرصت سوزی خواهد شد.

در کنار منظم خواندن باید به بحث کمیت هم توجه کنیم ،تلاش کمّی زیاد داشته باشیم و ساعت مطالعه بالا داشته باشیم و سعی کنیم که در طول روز بهترین استفاده را از زمان ببریم.

راهکار این مطلب بازخورد گرفتن از خودمان هر سه یا چهار ساعت یک بار است.

به طور مثال بررسی کنیم که از 8 صبح که از خواب بیدار شدیم تا ساعت 11 چند ساعت درس خوانده ایم یا مثلا ساعت 2 از خودمان بازخورد بگیریم که از 11 تا 2 چه کرده ایم و به این صورت در طول روز خودمان را چک کنیم.

مطلب پیشنهادی: روش افزایش ساعت مطالعه کنکور 99

فردای آن روز همین کار را انجام داده و رکوردهای ثبت شده را با روز قبل مقایسه کنیم.اگر مثل روز قبل بود پیشرفتی نداشتیم اگر بهتر بود پیشرفت کرده ایم به اینصورت تلاش کمّی ما افزایش می یابد.

2- تقویت دروس ضعیف و مشکل دار در تابستان

تقویت دروس تحلیلی با حل تست بیشتر در فصل تابستان از مهمترین کارهایی است که یک دانش آموز کنکوری می بایست انجام دهد.

برای دروس تحلیلی و مشکل دار از صفر شروع کنید که ترستان از آن مبحث یا آن درس از بین برود.

در یک کلام کمر کار سخت را در تابستان بشکنید!!

مباحثی که نقاط ضعف دیگران است را در تابستان تقویت کنید.

3- دوره مطالب قبلی و مباحثی که در گذشته خوانده ایم

این مطلب به این معناست که اگر فرضا هم اکنون در مرداد ماه هستیم مباحثی که در تیر ماه مطالعه کرده ایم در چه وضعیتی است.

آیا آنها را به خاطر دارید آیا دوره و مرور و حل تست پوششی مناسب انجام داده اید؟ آیا به مطالب ماه گذشته خود مسلط هستید یا آنها را فراموش کرده اید؟

مطلب پیشنهادی : تحلیل و بررسی تست زنی

شاید مشاور به اشتباه مطالب گذشته را در دوره و مرورهای ما قرار ندهد، یا شاید برنامه آزمون ها به گونه ای باشد که روی مباحث گذشته برگشت کمتری داشته باشد.

معمولا آزمون ها دوره و مرورهای میان مدت و بلند مدت را در برنامه خود لحاظ میکنند و مرورهای کوتاه مدت ندارد.

پس در این زمان وظیفه ما قرار دادن تست پوششی و دوره ومرور در برنامه مطالعاتی روزانه از مباحث قبلی برای حفظ ونگهداری از آنها و رسیدن به تسلط می باشد.

مطلب پیشنهادی: دوره با تست کارگاه 27 مهر تهران

4- تعهد به اجرای برنامه روزانه

به اینکه در آبان یا دی چه اتفاقی میخواهد بیفتد و چه چیزهایی را تمام کرده اید یا نه، فکر نکنید هر چندکه میبایستی یک دورنما داشته باشید ولی اولویت شما باید اجرای برنامه روزانه باشد.

به طوری که در پایان روز تمام مباحثی که برای خود تعیین کرده اید مطالعه کرده باشید و در اصطلاح بدهکار به رختخواب نروید و برای عقب ماندگی های طول روز خود به فردا امید نداشته باشید.

سعی کنید به برنامه روزانه خود متعهد بوده و برنامه هر روز را همان روزانجام دهید که این نکته در استفاده بهینه از زمان بسیار حائز اهمیت است.

جدی گرفتن تعهد به برنامه روزانه باعث میشود که بعضاً شاید کمیت برنامه یک ماه را در یک هفته جمع کنید که این خود نمونه بارزی از کیفیت در مطالعه خواهد بود.یعنی این موضوع به طور ناخوداگاه در افزایش کیفیت مطالعه شما عزیزان نیز مؤثر خواهد بود.

از طرفی این تعهد باعث خواهد شد که در اوایل مهر ماه که رقبای اصلی به جمع شما اضافه میشوند و یا ماه های پایانی منتهی به کنکور که زمان به شدت ارزشمند خواهد بود،شما قلق گیری های اولیه را انجام داده و عادتتان به منظم بودن بیشتر بوده و تجربیاتی که آنها در آغاز راهِ کسب آنها هستند بدست آورده باشید.

5- اصلاح روند حرکت

شرکت در آزمون برای ارزیابی روند مطالعه و بازدهی آن، مشورت گرفتن از یک مشاور خبره و بررسی روند پیشرفت بسیار مهم است و به اصلاح خطا ها و قرار گرفتن در مسیر درست کمک شایانی خواهد کرد.

مطلب پیشنهادی: بررسی انتخاب های مهم کنکور

به شما عزیزان توصیه می شود که از مطالبی که در کانال همایش ها استاد افشار و کانال سوال و جواب استاد افشار که شامل مطالب ارزشمندی است و به رایگان در اختیار شما قرار گرفته استفاده کنید.

مطمئناً اگر از تابستان قوی شروع کنید می توانید از جمع زیادی از رقبا پیشی بگیرید.

نکته طلایی در موفقیت در کنکور:

تجربیاتی که دیگران در ماه های بعدی بدست می اورند شما زودتر بدست آورید و کارهایی که دیگران اواخر سال انجام می دهند شما زودتر انجام دهید.


بهترین استفاده از فصل تابستان برای کنکور 

مهمترین توصسه های دکتر علیرضا افشارپیرامون تابستان کنکور را در این فایل بشنوید 



سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 22:18 نظرات (0)
بازدید : 557

شیوه صحیح تست زنی چگونه است؟

سلام به خدمت داوطلبان عزیز کنکور 99

امروز با یک بحث مهم و کلیدی برای موفقیت در آزمون سراسری در خدمت شما عزیزان هستیم و آن چیزی نیست به جز مبحث مهم نحوه صحیح تست زنی!

مهمترین اصل در فرآیند یادگیری دروس حل تست است.

در این راستا به دو مورد مهم میپردازیم. یک مطلب اینکه چه تستهایی را در ابتدای امر حل کنیم و دوم اینکه فرایند حل تست و تحلیل و بررسی تست زنی به چه شکل اتفاق بیفتد؟

تست آموزشی یا تست پوششی

در ابتدا باید به این مطلب توجه شود که گونه ی تستی ما از نوع آموزشی است یا تست پوششی؟

نحوه برخورد با تستهای آموزشی

1) مرحله اول انتخاب ترتیب حل تست های آموزشی

در مطلب برنامه ریزی کنکور ۹۹ اشاره کردیم که در طول هفته و در طول روز تنوع درس بالا به دلیل عدم خستگی و عدم کاهش بازده مطالعه امری ضروری است.

پس ما در طول روز با باکس های کوچک مطالعاتی و تنوع درس بالا روبرو هستیم.

در نتیجه اگر از یک فصل از یک درس خاص یک بخش کوچکی از مبحث را برای یک باکس مطالعاتی انتخاب کرده باشیم و از طرفی یک منبع برای حل تست از آن درس داشته باشیم به سر وقت روان ترین سوالات می رویم.

دو نکته ی مهم در انتخاب تست ها :

الف- اگر منبع ما دو دسته سوال سراسری و سوال تألیفی داشت صد در صد ابتدا با تست های سراسری آغاز می کنیم.

ب- اگر منابع کنکور ما شامل تست های سراسری و تألیفی به طور همزمان بود در این حالت تست ها را به ترتیب می زنیم و از شیوه ی مضرب زدن یا رندوم استفاده نمی کنیم چرا که به احتمال زیاد این سوالات به ترتیب از ساده به دشوار چیده شده و در مرحله ابتدایی به عنوان تست آموزشی بهتر است که تست ها را به ترتیب از ساده به دشوار حل نماییم.

2) مرحله دوم رجوع به پاسخنامه تشریحی و تحلیل تستهای آموزشی

بعد از حل هر تست فارغ از اینکه آن تست را صحیح پاسخ داده ایم یا غلط،بلافاصله پاسخنامه تشریحی را مطالعه میکنیم.

اگر تست را غلط پاسخ داده بودیم دو حالت اتفاق میافتد:

الف- اگر منظور سوال غلط برای ما جا افتاده و بی دقتی کرده ایم یک دور دیگر سوال و جواب ها را می خوانیم و با گزینه ها چک می کنیم که متوجه شویم در چه جایی بی دقتی اتفاق افتاده است؟

ب- اگر احساس کردیم که جواب پاسخنامه برای ما منطقی نیست، در این زمان وقت برگشت به درسنامه است، چرا که مشخصاً آموزش و یادگیری ما دچار نقص بوده است.

مطلب پیشنهادی: چقدر تست بزنیم؟

نحوه ی برخورد با تست های پوششی

تست پوششی چیست؟

در مورد اهمیت حل تست بارها صحبت کرده ایم حال به بررسی مفاهیم می پردازیم و قبل از اینکه به نحوه برخورد با تست های پوششی بپردازیم لازم است که قدری در مورد ماهیت تست پوششی توضیحاتی را به خدمت شما عزیزان ارائه کنیم.

فرض کنید از یک درسنامه بخش یک را مطالعه می کنیم و چند حل تست آموزشی برای جا افتادن مطلب حل می کنیم. فرضا 20 تست آموزشی حل می کنیم.

بعد از این فرایند فردای آن روز یا پس فردا با توجه به تنوع دروس در طول روز وهفته قبل از وارد شدن به بخش دو از بخش یک تست پوششی میزنیم و بخش دو پیشروی به اضافه تست آموزشی بخش دو.

در باکس مطالعاتی بعد در روزهای آتی قبل از پیشروی بخش 3 از بخش یک و دو تست پوششی کار میکنیم و بخش سه پیشروی به اضافه تست آموزشی.

در باکس بعدی، قبل از ورود به بخش چهار بررسی میکنیم که بخش یک هنوز نیاز به حل تست دارد یا خیر؟؟ اگر داشت ازبخش یک و دو و سه حل تست انجام می دهیم و بخش 4 را پیشروی نمی کنیم.

ولی اگر وضعیت بخش یک مطلوب بود، از گردونه حذف شده و بخش دو و سه تست پوششی و بخش چهار را به همراه تست آموزشی پیشروی می کنیم.

مطلب پیشنهادی: کیفیت در تست

مراحل تست زنی پوششی

1) مرحله اول انتخاب تست های پوششی

تست پوششی یعنی اینکه مرحله اول یعنی آموزش را رد کرده ایم و در مرحله دو، سه، و یا چهار هستیم.در این شرایط اختیار با ماست و میتوانیم به شیوه های گوناگون عمل کنیم.

الف- مضربی تست برنیم مثلا مضرب های 5 یا مضرب های فرد سوالات را حل کنیم.

ب- رندوم و شانسی تست بزنیم.

ج- در صورتی که منبع اول برای ما ساده و روان شده از منبع دوم هم تست بزنیم.

اما تاکید ما به خصوص در فصل تابستان بر روی تست هایی است که در دور اول علامت دار بوده یا به آنها پاسخ اشتباه داده اید.در صورت بررسی کامل اینگونه سوالات، اگر فرصت داشتید به سراغ تست های جدید بروید.

2) مرحله دوم تحلیل تست های پوششی

در این مرحله می توان تست ها را به طور کلی حل کرد و به صورت اجمالی و یک جا بعد از پاسخگویی به تمامی تست ها نگاهی کلی به پاسخنامه انداخت.

توجه به این نکته ضروری است که در حل تست پوششی می توان به سمت تست ترکیبی رفت و از ترکیب مباحث جدید با مباحث قبلی تست کار کرد که رعایت این مطلب بسیار حائز اهمیت می باشد.

بهترین مدل دوره و مرور در کنکور به خصوص در دروس تحلیلی دوره با تست است که این کار را به خوبی با تست های پوششی انجام داد.

حل تست پوششی باعث کاهش میزان فراموشی مطالب مطالعه شده با فاصله زمانی بیشتر نسبت به زمان حال خواهد شد که برای حفظ مطالب در حافظه و پرهیز از دوباره خوانی بسیار مهم است.

در نتیجه تست پوششی وسواس در مطالعه را نیز کاهش می دهد.

سایر آموزش های دکتر علیرضا افشار 

پیرامون روشهای صحیح تست زنی 

را در این فایل بشنوید 


سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 21:57 نظرات (0)
بازدید : 521



ویژگی برنامه تحصیلی خوب در فصل تابستان برای کنکور 99 چیست؟

سلام به خدمت همه عزیزان کنکوری ۹۹

امیدوارم که حالتون خوب باشه و پر انرژی و درجه یک در حال سپری کردن ماه مرداد ، دومین ماه کنکوری خودتان باشید.

یک برنامه خوب برای فصل تابستان به فاکتورهای زیادی وابسته است که چند مورد از مهمترین آنها را به خدمت شما عزیزان عرض میکنیم.

1- همگام با برنامه کلاس پیش بروید

اکثریت دانش آموزان سال دوازدهم در کلاس های کنکور ثبت نام میکنند یا در آزمون های آزمایشی شرکت میکنند که این نکته بسیار حائز اهمیت است که از کلاس و آزمون جا نمانند و بر طبق طرح درس دبیر یا برنامه آزمون پیشروی داشته باشند.

از بین این دو مورد برنامه کلاس بر برنامه آزمون مقدم است یعنی طرح درس دبیر بر برنامه آزمون مقدم خواهد بود.

به دلیل اینکه اگر دانش آموزی از برنامه کلاس عقب بماند رسیدن به برنامه کلاس برای آن شخص بسیار کار دشواری خواهد بود.

اگر برای دروسی به کلاس نرفتیم اولویت ما برنامه آزمون خواهد بود که بر طبق برنامه آزمون آزمایشی خود در آن درس پیشروی کنیم.

به دانش آموزان سال دوازدهم توصیه می کنیم که برای برنامه ریزی از راهنمایی های یک مشاور خبره استفاده کنند چرا که به دلیل کم تجربگی شاید نتوانند چینش درستی از دروس در برنامه خود داشته باشند یا اینکه دوره مرورها را در زمان درست و به جا لحاظ نمایند.

در صورت قصد مشاوره خصوصی با استاد افشار را داشتید به درخواست مشاوره مراجعه کنید.

اما اگر برنامه آزمون و کلاس درس باهم هماهنگ نبود چه کنیم؟

همه ساله دانش آموزان زیادی با این پرسش دست به گریبان هستند که اگر برنامه آزمون با کلاس هماهنگ نبود الویت با کدام است؟

جواب این است که حتما الویت را به برنامه کلاس و طرح درس دبیر بدهید چرا که اگر دبیر مبحثی را درس بدهد دیگر برگشتی نخواهد بود ولی آزمون ها در چند دوره ی مختلف مرور مباحث قبلی را خواهند داشت .

2- تنوع درس بالا در هفته

ویژگی یک برنامه خوب داشتن تنوع درس بالا در هفته است.یعنی در فصل تابستان روی همه درس ها کار کنیم با اولویت بیشتر روی درس های اختصاصی و تحلیلی تر.

این تنوع را میبایستی در طول هفته یا حتی در طول یک روز درسی پیاده سازی کنیم.

علت تاکید بر تنوع درس بالا

1) تنوع درس بالا باعث میشود که ما کمتر خسته شویم و اساساً رفع خستگی ما با تعویض درس باشد.اینکار خستگی از درس و میزان افت بازدهی مطالعه را کاهش میدهد.

2) تنوع درس بالا هر چه بیشتر باشد دوره و مرورهای هر درس در طول هفته بالاتر خواهد بود و استانداردتر اتفاق میافتد.

فرض کنید که تنوع درس کم باشد و شما در طول هفته 50 ساعت درس میخوانید و به ازای هر روز 2 تنوع درس دارید.

آفت های مطالعه در این موضوع این است که اولاً باعث خستگی شما می شود ثانیاً یادگیری بعضاً ناقص اتفاق می افتد.

فرضاً در درسی مثل فیزیک ممکن است که به دلیل حجم بالا و ساعت مطالعه زیاد در طول روز برای حفظ فرمولها و کاربردهای آنها دچار سردرگمی شوید.

در مرحله آموزش این کار سم است و باعث کاهش کیفیت مطالعه و دوباره خوانی می شود.

برای درک بهتر مطلب مثالی می زنیم:

فرض کنید که در سال اول دبستان اگر تمامی حروف الفبا را یک جا به شما آموزش می دادند قطعا امکان فراگیری وجود نداشت و عملا غیر ممکن بود.

ولی زمانی که قسمت به قسمت و بخش به بخش آموزش را پیش بردند یادگیری حروف سپس کلمه سازی و سپس جمله سازی اتفاق افتاد.

پس مهم است که مرحله به مرحله و در بخشها و حجمهای کمتر بخوانیم که راه حلی است برای راحت تر ترکیب کردن مطالب.

تنوع درس در برنامه را به چه شکل لحاظ کنیم؟

برای دانش آموزانی با سطح علمی بالا یا پشت کنکوری ها توصیه به 6 تنوع درس در طول روز است مثلا برای رشته تجربی 4 اختصاصی و 2 عمومی

برای دانش آموزانی با سطح علمی متوسط 5 تنوع درس میتواند مناسب باشد فرضا برای دانش آموزان رشته تجربی زیست و شیمی هرروز و ریاضی فیزیک هر کدام روز در میان و 2 عمومی
برای دانش آموزان ضعیف تر و کسانی که مدتهاست از درس فاصله گرفته اند حداقل تنوع 4 درس در طول روز ضروی میباشد که 2 اختصاصی و 2 عموم خواهد بود

شما در پست برنامه ریزی کنکور 99 به روش رتبه های برتر تمامی رشته ها می توانید مدل برنامه ریزی اصولی را ببنید.

برای هر باکس مطالعاتی چه زمانی را اختصاص دهیم؟

جواب این سوال بستگی به حجم درس مورد نظر دارد ولی به طور متوسط میتوان گفت که بین 60 تا 90 دقیقه برای درس عمومی و بین 90 تا 120 دقیقه را برای درس اختصاصی میتوان باکس مطالعاتی مطلوب و قابل قبولی به حساب آورد.

البته گاهی برای جمع کردن مطلب با DVD های آموزشی یا جزوه دبیر به زمان بیشتری نیاز است. اما در مجموع میتوان این زمانبندی را مطلوب در نظر گرفت.

ترجیح بر این است که زمانبندیها کوچک باشد،حتی اگر آن درس دوبار در طول روز خوانده شود.

3- رعایت برنامه ریزی حجمی زمانی

رعایت برنامه ریزی حجمی زمانی در این مرحله از اهمیت به سزایی برخوردار است .یعنی حجم مشخصی را در زمان مشخصی مطالعه کنید که آموزش کامل آن به صورت ویس در کانال همایش ها و کانال مشاوره علیرضا افشار قرار دارد و دوستان با مراجعه به کانال تلگرام می تواند از این آموزش ارزشمند استفاده نمایند.

4- رعایت زنجیره های مطالعاتی

در یک مطالعه با کیفیت و برنامه ریزی مطلوب رعایت زنجیره های مطالعاتی از ارکان اصلی برنامه به حساب می آید.

زنجیره مطالعاتی یعنی رعایت پیش نیازها و داشتن طرح درس،به طوری که مطالب را از صفر شروع کرده و به این طریق یادگیری قسمتهای بعدی ساده تر نماییم به دلیل اینکه پیش نیازهای آن را از قبل مطالعه کرده ایم.

به طور مثال زنجیره ها در درس ریاض و عربی به شدت پررنگ هستند.

فرضا بُردار الکتریسته ساکن و الکتریسیته جاری به ترتیب یکی از زنجیره های درس فیزیک می باشند.

5- تراکم در مطالعه

بچه های عزیز توجه کنید که متراکم خواندن با زیاد خواندن متفاوت است!!

متراکم خوانی یعنی اینکه مثلا اگر 8 صبح از خواب بیدار شدید و قرار است 5 ساعت درس بخوانید این 5 ساعت را تا ساعت 2 تمام کنید نه اینکه از 8 صبح تا 8 شب درگیر درس باشید و فقط 5 ساعت درس بخوانید.

این موضوع حتی برای تابستان که برنامه ها سبکتر و تعداد تست و تمرین کمتر است نیز صدق میکند به این دلیل که شمارا برای زمانی مثل مطالعه در عید نوروز که متراکم خوانی با کیفیت مطالعه بالا و سرعت مطالعه قابل توجه نیاز است آماده میکند و این مساله تبدیل به عادت میشود و تاب و توان باقی ماندن پای درس و کتاب را برای شما زیاد میکند.

متراکم خوانی یعنی کمیت را کاهش دهیم و همان حجم کار را در مدت زمان کمتری انجام دهیم که ماحصل آن رسیدن به برنامه با کیفیت خواهد بود.

از دیگر مزایای تراکم خوانی کاهش وسواس های مطالعاتی است.

6- اهمیت دادن به تست و تمرین و لحاظ کردن آن در برنامه

این مورد به اهمیت حل تست مربوط می شود برای داشتن یک برنامه خوب داشتن حل تست بالا در برنامه و قرار دادنتست پوششی در باکسهای مطالعاتی است.

یعنی قبل از پیشروی در هر مبحث از مباحث قبلی حل تست و تمرین انجام دهیم.

مطلب پیشنهادی: کارگاه آموزشی تست زنی

به یاد داشته باشید که در تابستان الویت اول با کیفیت مطالعه است به طوری که در آخر شهریورماه مطالبی که در تیر ماه خوانده ایم به خاطر داشته باشیم و نیاز به دوباره خوانی نداشته باشیم،حتی اگر فصول کمی را جمع کرده باشیم.

حال اگر در کنار این کیفیت، کمیت مطالعه نیز بالا باشد که در سایه رعایت متراکم خوانی و تست پوششی بدست خواهد آمد، بسیار عالیست .

ویژگی های یک برنامه ریزی خوب در فصل تابستان را 

از دکتر علیرضا افشار

 روانشناس و مشاور تحصیلی با سابقه ی 10 سال مشاوره ی کنکور 

را در این فایل بشنوید .



سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 21:13 نظرات (0)
بازدید : 631




کنکور ۹۹ نظام قدیم شرکت کنیم یا نظام جدید ؟

حق انتخاب نوع کنکور در سال 99 یکی از موارد مهمی بود که از طرف داوطلبان کنکوری نظام قدیم مطرح و از سازمان سنجش مطالبه شد ؛ با توجه به خبر مثبت شنبه ۵ مرداد ۹۸ دکتر کدخدایی رئیس سازمان ینجش مبنی بر اختیاری کردن انتخاب نوع کنکور نظام قدیم یا نظام جدید برای سال ۹۹ هم اکنون اساسی ترین سوالی که اکثر داوطلبان کنکور ۹۹ دارند در مورد فرصت ها و تهدید های این انتخاب بزرگ است .

این خبر در سایت ما نیز در لینک حق انتخاب نظام امتحانی به داوطلبان کنکور ۹۹ داده شد پوشش داده شد.

تفاوت کنکور نظام قدیم و نظام جدید از کجا باعث اختلاف شد ؟

همانطور که می دانید امسال در تاریخ های ۱۳ و ۱۴ تیر ۹۸ کنکور در دو نظام جداگانه قدیم و جدید برگزار شد و با توجه به اعلام قبلی سازمان سنجش قرار بود از مباحث مشترک در هر دو نظام سوالات مشابه مطرح شود.

پس از برگزاری کنکور طیف کثیری از داوطلبان نظام قدیم کنکور 98 بر این باور بودند که اکثر سوالات از مباحث مشترک مطرح شده بود و حتی از برخی مباحث خاص کتب نظام قدیم برخلاف بودجه بندی سال های گذشته ، هیچ سوالی مطرح نشده بود.

همچنین برخی اساتید با مقایسه سوالات کنکورهای نظام جدید اعتقاد داشتند که سطح سوالات کنکور نظام قدیم سنگین تر از نظام جدید بوده است .

دو راهی انتخاب! نظام قدیم کنکور بدم یا نظام جدید ؟

انتخاب مناسب برای پشت کنکوری های 97 و 98

به کنکوریهای ۹۸ و ۹۷ که در این سال ها مطالعه داشته اند ، پیشنهاد می کنم اگرچه حق انتخاب نوع کنکور بر عهده شماست اما بهتر است کتب قدیم خودتان را استفاده کنید.

شما در سال های گذشته با تهیه منابع گوناگون و شرکت در کلاس های کنکور و آزمون های آزمایشی خود را تا حدی با قلق منابع نظام قدیم آشنا هستید و مطالعه طرح درس برای کنکور نظام قدیم برای شما ساده است.

همچنین در حال حاضر نیز منابع خوب و کامل تری در نظام قدیم در مقایسه با نظام جدید دارید. به علاوه نحوه بیان و ادبیات کتاب های زیست و شیمی نظام جدید خیلی عوض شده و تنها خواندن این کتب سخته ؛اما با همه این وجود پیشنهاد می کنم که حتما مباحث مشترک نظام قدیم و جدید را مفصل تر کار کنید و مطمئن باشید همانند کنکور 99اکثریت سوالات از مباحث مشترک مطرح خواهد شد.

انتخاب مناسب برای فارغ التحصیلان سال های دور تر

اما برای فارغ التحصیلان سال های دورتر که سال های ۹۷ و ۹۸ کنکور ندادند پیشنهاد میکنیم که در نظام جدید در کنکور ۹۹ شرکت کنند ؛ بخاطر اینکه مسلما این عزیزان نیاز به خرید کتب کمک درسی و تست و همچنین استفاده از کلاس های درس حضوری و مجازی را خواهند داشت.

و این منابع و کلاس ها برای  نظام جدید در دسترس خواهد بود . همچنین حجم مباحث در نظام جدید هم به مراتب کمتر است و این موضوع نیز کمک میکند تا بچه ها روی مباحث محدود تر ، با صرف وقت و انرژی مناسب بیشتر تمرکز کنند .


کنکور نظام جدید بدیم یا نظام قدیم ؟

تحلیل دکتر افشار در رابطه با این موضوع را در این فایل

 بشنوید 





سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org


برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 20:35 نظرات (0)
بازدید : 517



همایش انتخاب رشته کنکور ۹۸

در این همایش انتخاب رشته که در استان تهران برگزار شده است دکتر علیرضا افشار مهمترین نکاتی که هر داوطلب کنکوری قبل از انتخاب رشته باید به آن ها توجه کند را بیان کرده است.

✅ نکاتی که قبل از انتخاب رشته باید بدانید

✅ بررسی مناطقی که در آن شانس قبولی بیشتری دارد

✅ تکنیک های انتخاب رشته اصولی

✅ چگونه انتخاب رشته کنیم؟

✅ اصول و تکنیک های انتخاب رشته ی کنکور

✅ اشتباهات رایج در انتخاب رشته ی کنکور

✅ مراحل انتخاب رشته ی کنکور سراسری

دانلود pdf همایش انتخاب رشته ی کنکور سراسری 

همایش انتخاب رشته ی کنکور 98 

سخنران : دکتر علیرضا افشار مشاور تحصیلی و کنکور 





سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 17:22 نظرات (0)
بازدید : 589




گزینش یا پذیرش کشوری یعنی چه ؟

برداشت خیلی از داوطلبان کنکور ۹۸ وقتی برای انتخاب رشته حرف های مشاوران تحصیلی را راجع به رشته های کشوری می شنود ، درست نیست .

اینکه میگن نحوه پذیرش یک رشته/محل کشوری شده اصلا به این معنا نیست که شما با رتبه کشوری کارنامه برای قبولی در این انتخاب با دیگر داوطلبان در رقابت هستید .

بلکه صرفا به این معناست که استان های مختلف کشور برای انتخاب و پذیرش در این کد رشته محل شانس برابری دارند .

برای اطلاع بیشتر شما عزیزان همه رشته های انتخابی دفترچه کنکور سراسری ۹۸ شامل ۵ دسته : استانی ، ناحیه ای ، قطبی ، کشوری و مخصوص استان هستند .

بطور مثال اگر رشته ای با نحوه پذیرش استانی باشد یعنی آنکه شانس داوطلبان بومی آن استان در مقایسه با سایر استان ها بیشتر است . این بیشتر بودن شانس برای رشته های ناحیه و قطبی نیز صادق است .

تصویری از دسته بندی نواحی و قطب های بومی مختلف کشور را در تصاویر جدول های زیر مشاهده کنید .


همچنین برای رشته های پرمتقاضی و پر رقابت تاثیر بوم استان،ناحیه و قطب کمتر ، و به میزان ۶۰٪ ظرفیت کل آن رشته محل می باشد و برای سایر رشته ها به میزان ۸۰٪ می باشد.

تصویری از رشته های پر رقابت در هر گروه را در تصاویر جدول های زیر مشاهده کنید .


چند مثال برای پذیرش استانی رشته های مختلف

بطور مثال رشته پرستاری با پذیرش استانی برای شهر تهران در دانشگاه تهران ۸۰٪ از ظرفیت پذیرش خود را برای استان تهران اختصاص می دهد و ۲۰٪ باقی مانده ظرفیت بین باقی استان ها تقسیم خواهد شد.

مثال ۲ : رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۶۰٪ از ظرفیت خود را برای متقاضیان این رشته در ناحیه ۵ اختصاص می دهد و ۴۰٪ باقی مانده بین هشت ناحیه باقی مانده تقسیم خواهد شد.

رشته زیست شناسی جانوری دانشگاه تهران با نحوه پذیرش کشوری در زیر گروه ۱ قرار دارد و با توجه به اطلاعات بیان شده داوطلبان تمامی استان های مختلف کشور از شانس برابری برای پذیرش برخوردار هستند و برای پذیرش با توجه به سهمیه مناطق/ ایثارگری خود در زیر گروه یک باهم رقابت می کنند و قبولی یا عدم قبولی این رشته ربطی به رتبه کشوری آنها ندارد و تاثیر زیر گروه ها و سهمیه های مناطق/ ایثاگری همچنان پابرجاست .

جدول انواع مختلف دوره های آموزشی و نحوه ی گزینش آنها



پذیرش کشوری به چه

 معناست ؟

چه رشته هایی مشمول

 پذیرش کشوری می شوند

 ؟


سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org




برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 16:53 نظرات (0)
بازدید : 1262

برای اینکه احتمال 100 زدن در درسی بالا رود باید نکات زیر را رعایت کنیم:

1- حل تمرین‌های کتاب درسی برای کنکور

یکی از مهمترین کارها برای همه‌ی دروس (چه اختصاصی، چه عمومی، چه تحلیلی و ……) حل تمرین‌های کتاب درسی است.

همانطور که حل تمرین‌های کتاب درسی برای بچه‌های نظام جدید در کنکور 98 معجزه کرد و حتی بچه‌های نظام قدیم هم بهتر بود که برای مباحث مشترک یک نگاهی به تمرین‌های کتب درسی نظام جدید می‌انداختند.

تمرین‌های کتاب درسی قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به تست را دارند.

در سوالات کنکور 98  دیده شد که اگر کسی در دروسی مثل ریاضی و فیزیک در حد نمره 17 یا 18 در امتحانات نهایی باشد می‌تواند در کنکور 30 الی 35 درصد تست‌ها را بزند.

2- 100 زدن دروس حفظی کنکور

برای درس‌ های توصیفی تر مثل متن دین و زندگی، زمین‌شناسی و حفظیات زیست و شیمی  دانش‌آموز باید بتواند با دیدن تیترهای کتاب درسی و تیتر یک مطلب در کتاب درسی آن مطلب را توضیح دهد.

همچنین بعداز مطالعه ی یک موضوع باید مختصات ذهنی خود را با مطالب کتاب درسی تطبیق دهد و موضوعات مختلف را عین جورچین کنار یکدیگر قرار دهید.

3- تسلط بر روی سالهای قبل کنکور

تسلط داشتن رو تست‌های دهه‌ی اخیر یا حداقل 8 سال اخیر از سال 91 تا 98 یکی دیگر از راه های مهم 100 زدن در کنکور است.

تسلط داشتن با بلد بودن خیلی فرق دارد.

تسلط داشتن یعنی شما می‌توانید یکی از پارامترهای این تست را عوض کنید و مجدداً تست را حل کنید، در یک کلام باید بتوانید تست‌های دهه اخیر را تدریس کنید

انجام این مراحل برای رسیدن به درصد 70 الی 80 کافی است، برای درصد بالای 80 در کنکورا باید با تست‌های تألیفی درگیر شوید.

با وجود مثال رایجی که میگویند تست کنکور، تست کنکور را حل می‌کند کسانی که می‌خواهند در کنکور صد بزنند باید به سراغ حل تست های تألیفی بروند.تست های تألیفی معمولا ایده های بکری دارند.

نکته پایانی

در آخر باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم که صد زدن در کنکور یک اتفاق و یک احتمال است. ممکن است در یک آزمون صد بزنید اما در یک آزمون دیگر با همان تست‌های مشابه نتوانید به 100 درصد برسید.

ولی مسیر 100 زدن در کنکور همین مسیری است که در این مقاله بررسی شد و باید طی شود


100 زدن در کنکور سراسری چگونه ممکن است ؟

استاد علیرضا افشار 

در این فایل راه های رسیدن به درصد 100 در کنکور

 سراسری را آموزش می دهند




سایت اصلی مرکز مشاوره ی دکتر علیرضا افشار 


www.AlirezaAfshar.org

برای نمایش این مطلب لطفا عضو شوید و در صورتی که قبلا عضو شدید از وارد شوید
عضویت در سایت
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مشاوره استاد علیرضا افشار سه شنبه 12 شهریور 1398 زمان : 16:01 نظرات (0)

تعداد صفحات : 123

درباره ما
Profile Pic
ثبت نام کنکور 1402 آغاز شد مشاوره خصوصی علیرضا افشار ۰۹۳۵۸۹۶۰۵۰۳ اولین سایت مشاوره ای حرفه ای در جهت گسترش عدالت آموزشی با ارائه جلسات آموزشی_مشاوره ای محتوا محور -کاملا رایگان و بدون تبلیغات؛ برای استفاده از همایش های انرژیک و مقالات آموزشی سایت از آرشیو 11 ساله کارگاه های استاد افشار دیدن فرمایید. _ مشاوره و برنامه ریزی تلفنی (تک جلسه،ماهیانه) ویژه ی کنکوریهای 140۳ و 1402 _ مشاوره تک جلسه حضوری (تهران و کرج) _ دعوت در همایش ها ، برنامه های آموزشگاه ها ، مدارس و ... جهت همانگی وقت تماس تلفنی و ثبت نام مشاوره ماهانه و همکاری در اجرای برنامه های آموزشی مدارس برترین مشاور پروازی کنکور ایران با بیشترین تعداد همایش ها و سمینارهای آموزشی در ۲۹ استان کشور منشی : واتساپ/ایتا 09358960503 www.alirezaafshar.org
اطلاعات کاربری
آرشیو
  • فروردين 1402
  • اسفند 1401
  • بهمن 1401
  • دی 1401
  • آذر 1401
  • آبان 1401
  • شهريور 1401
  • مرداد 1401
  • تير 1401
  • خرداد 1401
  • ارديبهشت 1401
  • فروردين 1401
  • اسفند 1400
  • بهمن 1400
  • دی 1400
  • آذر 1400
  • آبان 1400
  • مهر 1400
  • شهريور 1400
  • مرداد 1400
  • تير 1400
  • خرداد 1400
  • ارديبهشت 1400
  • فروردين 1400
  • اسفند 1399
  • بهمن 1399
  • دی 1399
  • آبان 1399
  • مهر 1399
  • شهريور 1399
  • مرداد 1399
  • تير 1399
  • خرداد 1399
  • ارديبهشت 1399
  • فروردين 1399
  • بهمن 1398
  • دی 1398
  • آذر 1398
  • مهر 1398
  • شهريور 1398
  • مرداد 1398
  • خرداد 1398
  • ارديبهشت 1398
  • فروردين 1398
  • اسفند 1397
  • ارديبهشت 1397
  • فروردين 1397
  • اسفند 1396
  • دی 1396
  • آذر 1396
  • مهر 1396
  • شهريور 1396
  • مرداد 1396
  • تير 1396
  • ارديبهشت 1396
  • اسفند 1395
  • آذر 1395
  • آبان 1395
  • مهر 1395
  • شهريور 1395
  • مرداد 1395
  • تير 1395
  • خرداد 1395
  • ارديبهشت 1395
  • فروردين 1395
  • اسفند 1394
  • بهمن 1394
  • دی 1394
  • آذر 1394
  • آبان 1394
  • مهر 1394
  • شهريور 1394
  • مرداد 1394
  • تير 1394
  • خرداد 1394
  • ارديبهشت 1394
  • فروردين 1394
  • اسفند 1393
  • بهمن 1393
  • دی 1393
  • آذر 1393
  • آبان 1393
  • مهر 1393
  • شهريور 1393
  • مرداد 1393
  • تير 1393
  • خرداد 1393
  • ارديبهشت 1393
  • فروردين 1393
  • اسفند 1392
  • بهمن 1392
  • دی 1392
  • آذر 1392
  • آبان 1392
  • مهر 1392
  • شهريور 1392
  • مرداد 1392
  • تير 1392
  • خرداد 1392
  • ارديبهشت 1392
  • فروردين 1392
  • اسفند 1391
  • بهمن 1391
  • دی 1391
  • آبان 1391
  • مهر 1391
  • شهريور 1391
  • مرداد 1391
  • تير 1391
  • خرداد 1391
  • ارديبهشت 1391
  • فروردين 1391
  • اسفند 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 981
  • کل نظرات : 27216
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 11814
  • آی پی امروز : 133
  • آی پی دیروز : 491
  • بازدید امروز : 830
  • باردید دیروز : 3,329
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 38
  • بازدید هفته : 830
  • بازدید ماه : 105,199
  • بازدید سال : 506,223
  • بازدید کلی : 14,140,307
  • حمایت از همایش ها

    برای تبادل لینک از

    انتهای صفحه و تبادل لینک

    هوشمند استفاده کنید و برای

    حمایت از مرکز مشاوره تحصیلی

    و استفاده هرچه بیشتر داوطلبان

    کنکور از کلاس های رایگان مشاور

    کنکور استاد علیرضا افشار،

    بنر ما را در سایت خود قرار دهید

    بنر 1 

    بنر 2 

    بنر 3


    بنرسایت مشاور کنکور 


    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    موبایل :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد